تکمیل کار ۴۰ پروژه‌ی آبرسانی به ارزش بیش از ۱۰۶ میلیون افغانی در ماه گذشته‌ی میلادی

content_manager
دوشنبه ۱۳۹۷/۱۲/۲۰ - ۱۱:۱۰
آبرسانی

برنامه ملی آبرسانی وزارت احیا و انکشاف دهات در ماه گذشته‌ی میلادی (فبروری) ۴۰ پروژه‌ی آبرسانی به ارزش بیش از ۱۰۶ میلیون افغانی را در ولایت‌های بلخ، دایکندی، فراه، فاریاب، هرات، جوزجان، کندهار، خوست، پکتیا، سرپل و زابل تطبیق کرده و به بهره برداری سپرده است.

این پروژه‌ها شامل ساخت ۱۸ شبکه‌ی آبرسانی، اعمار دیوار احاطوی، حفر ۴ چاه عمیق، حفر ۱۴ چاه نیمه عمیق و بازسازی یک شبکه‌ی آبرسانی می‌شود که با تطبیق آن‌ها ۵۹۰۰ خانواده در ولایات مذکور به آب آشامیدنی صحی دسترسی یافته اند.

همچنان بخش حفظ‌الصحه، نظافت و تعلیمات برنامه ملی آبرسانی توانسته است در ولایات بدخشان، بادغیس، بامیان، دایکندی، هلمند، کندهار، ننگرهار و پکتیا مردم را به ساخت ۱۱۱ مبرز و اصلاح و ۴۸۵ مبرز دیگر تشویق کند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۴:۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات به ولایت های غزنی و زابل سفر نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیاء و انکشاف دهات و هیآت همراه شان از ریاست های احیاء و انکشاف دهات ولایت های غزنی و زابل دیدار نمودند.

 

 در این دیدار محترم وزیر صاحب با. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۷ - ۸:۲۴
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت نورستان و بزرگان قومی آنجا دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با الحاج مولوی زین‌العابدین عابد والی ولایت نورستان و بزرگان قومی آن ولایت دیدار نمود.

در آغاز این دیدار،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۴:۲۵
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با متنفذین اهل تشیع دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با سید حسن فاضل زاده متنفذ اهل تشیع و نماینده گان شان دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، سید حسن فاضل زاده در. . .

BACK TO NEWS