تکمیل کار یک دیوار محافظوی به ارزش ۴.۵ میلیون افغانی در بلخ

content_manager
دوشنبه ۱۳۹۷/۱۲/۱۳ - ۱۰:۵۰
Balkh

کار ساختمان یک دیوار محافظوی به ارزش مجموعی بیش از ۴.۵ میلیون افغانی از طرف برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات در ولسوالی خلم ولایت بلخ تکمیل و به بهره برداری سپرده شد.

در جریان کار این دیوار که ۱۴۰ متر طول و ۳ متر ارتفاع دارد، ۱۱۱۹ روز کاری را برای کارگران فنی و غیر فنی فراهم شده و هم اکنون ۳۲۰ خانواده از مزایای آن بهره مند می‌شوند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۰:۵۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت نورستان دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با الحاج مولوی ذین‌العابدین عابد والی ولایت نورستان دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، والی ولایت نورستان در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۱۰:۵۷
Background image

کار( ۲۱۵۳ ) پروژه مختلف انکشافی از سوی وزارت احیاء و انکشاف دهات در (۲۳) ولایت کشور آغاز شد

کار (۲۱۵۳) پروژه مختلف انکشافی در (۲۱۵۳) قریه مربوط به( ۳۸) ولسوالی در( ۲۳) ولایت کشور، به هزینه حدود (۸۶) میلیون دالر امریکایی، زیرچتر وزارت احیاء و انکشاف دهات و با هماهنگی برنامه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۱ - ۱۱:۴
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت دایکندی دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با الحاج مولوی تور جان احمدی والی ولایت دایکندی دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، والی ولایت دایکندی در مورد. . .

BACK TO NEWS