آغاز کار ساخت ۱۴۱ باب مکتب به ارزش به ارزش ۷۷۲ میلیون افغانی در میدان وردگ

content_manager
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۵/۲۹ - ۱۵:۸
میدان وردک

به مناسبت بزرگداشت از صدمین سالروز استرداد استقلال کشور، کار ساخت ۱۴۱ باب مکتب به ارزش ۷۷۲ میلیون افغانی زیر چتر پروژه‌ی اقرای برنامه ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات در ولایت میدان وردگ آغاز شد.
از جمله‌ی این مکاتب یک باب در میدان شهر، ۱۱ باب در جلریز، ۱۹ باب در نرخ، ۲۲ باب در حصه اول بهسود، ۴ باب در مرکز بهسود، ۲۵ باب در چک، ۳۳ باب در سید آباد، ۱۹ باب در جغتو و ۷ باب در ولسوالی دایمیرداد ساخته خواهد شد.
گفتنی است که در مجموع قرار است ۲۱۷ باب مکتب در ولایت میدان وردگ ساخته شود و از آن جمله کار ساخت ۱۴۱ مکتبی که پروسه‌ی سروی و دیزاین شان تکمیل شده است، به گونه‌ی رسمی آغاز شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۳:۵۹
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با معاون والی ولایت کاپیسا دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با شیخ اسدالله سنان معاون  والی ولایت کاپیسا و ملا عبدالصمد صادق رئیس احیاء و انکشاف دهات آن ولایت دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۳:۱۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت هلمند دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با محترم مولوی امان الدین منصور والی ولایت هلمند و الحاج ملا محمود ثانی رئیس احیاء و انکشاف دهات آن ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۰:۱۲
Background image

اعلان پروسه لیلام

وزارت احياء وانكشاف دهات در نظر دارد تا (١٢١) عراده وسایط مختلف النوع قابل لیلام خویش را به تاریخ ١٤٠٥/۱/١٨ روز سه شنبه از طریق پروسه لیلام به فروش برساند.

اشخاص و شرکت های که خواهش. . .

BACK TO NEWS