جریان فعالیت‌های برنامه‌ی ملی انکشاف اقتصاد روستایی در ولایت بغلان

mrrd-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۷ - ۱۳:۴۰
جریان فعالیت‌های برنامه‌ی ملی انکشاف اقتصاد روستایی در ولایت بغلان

برنامه‌ی ملی انکشاف اقتصاد روستایی وزارت احیا و انکشاف دهات هشت گروپ پس‌انداز زنانه و مردانه را با ۱۰۳ عضو در پلخمری، مرکز ولایت بغلان ایجاد کرده است.

همچنان کارمندان این برنامه در ولایت بغلان اخیراً توانسته‌اند برنامه‌های آموزشی در زمینه بانک‌داری اسلامی، حساب‌داری، حصول عضویت، سرمایه‌گذاری و رهبریت را برای ۱۱ گروپ زنانه و مردانه با ۱۴۸ عضو راه اندازی کنند.

نظارت از جریان پس‌انداز ۶۹ گروپ پس‌انداز و توزیع بسته‌های قرطاسیه و صندوق برای ۸ گروپ پس‌انداز از دیگر اموری است که از جانب کارمندان ساحوی این برنامه در ولایت مذکور عملی شده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۳:۱۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت هلمند دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با محترم مولوی امان الدین منصور والی ولایت هلمند و الحاج ملا محمود ثانی رئیس احیاء و انکشاف دهات آن ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۰:۱۲
Background image

اعلان پروسه لیلام

وزارت احياء وانكشاف دهات در نظر دارد تا (١٢١) عراده وسایط مختلف النوع قابل لیلام خویش را به تاریخ ١٤٠٥/۱/١٨ روز سه شنبه از طریق پروسه لیلام به فروش برساند.

اشخاص و شرکت های که خواهش. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۹:۱۹
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت پروان ملاقات نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با محترم شیخ عزیز الرحمن منصور والی ولایت پروان دیدار نمود.

در این دیدار والی پروان مشکلات و نیازمندی های. . .

BACK TO NEWS