نظارت از کارکردهای برنامه‌ی ملی انکشاف اقتصاد روستایی در ولایت کندهار

mrrd-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۹ - ۹:۳۰
په کندهار کې د کلیوالي اقتصاد د پياوړتیا ملي پروګرام له کړنو څخه لیدنه ترسره شوه

شماری از کارمندان دفتر مرکزی برنامه‌ی ملی انکشاف اقتصاد روستایی وزارت احیا و انکشاف دهات، طی یک پروسه نظارتی دو روزه از فعالیت‌های این برنامه در ولسوالی‌های دند و دامان ولایت کندهار نظارت کردند.

این کارمندان در جریان سفر مذکور، با اعضای گروپ‌های پس‌انداز و اتحادیه‌های قرضه دهی و پس انداز قریوی دیدار کرده، ضمن ارزیابی کتاب‌های پس انداز، سفارشاتی را نیز جهت بهبود امور این گروپ‌ها برای شان ارایه داشتند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۳:۵۹
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با معاون والی ولایت کاپیسا دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با شیخ اسدالله سنان معاون  والی ولایت کاپیسا و ملا عبدالصمد صادق رئیس احیاء و انکشاف دهات آن ولایت دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۳:۱۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت هلمند دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با محترم مولوی امان الدین منصور والی ولایت هلمند و الحاج ملا محمود ثانی رئیس احیاء و انکشاف دهات آن ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۰:۱۲
Background image

اعلان پروسه لیلام

وزارت احياء وانكشاف دهات در نظر دارد تا (١٢١) عراده وسایط مختلف النوع قابل لیلام خویش را به تاریخ ١٤٠٥/۱/١٨ روز سه شنبه از طریق پروسه لیلام به فروش برساند.

اشخاص و شرکت های که خواهش. . .

BACK TO NEWS