سال جاری ۴۳۶ پروژه‌ی انکشافی و بازسازی در ولایت میدان وردک تطبیق خواهد شد

content_manager
چهارشنبه ۱۳۹۸/۱/۷ - ۵:۰
میدان وردک

پوهنمل مجیب‌الرحمن کریمی، وزیر احیا و انکشاف دهات روز چهار شنبه (۷ حمل) با والی، نمایندگان پارلمان، رییس و اعضای شورای ولایتی، بزرگان قوم و جوانان میدان وردک دیدار کرد.

در این دیدار مظفر‌الدین یمین، والی میدان وردک ضمن اظهار سپاس از تطبیق پروژه‌ها در این ولایت، خواست و نیازهای باشندگان میدان وردک را در بخش‌های سرک‌ها، آب آشامیدنی، چک دیم‌ها و جلوگیری از خشکسالی، مطرح کرد.

پوهنمل مجیب‌الرحمن کریمی، وزیر احیا و انکشاف دهات گفت که در سال جاری، تطبیق ۴۳۶ پروژه‌ی انکشافی به ارزش نزدیک به ۴۴۷ میلیون افغانی از طریق برنامه‌های مختلف در میدان وردک در پلان کاری این وزارت شامل است.

جناب کریمی افزود که این ۴۳۶ پروژه شامل ساخت پل‌ها، سرک‌ها، شبکه‌های آبرسانی، دیوار‌های استنادی و محافظوی، کانال و دیگر پروژه‌‌های انکشافی می‌شود.

گفتنی است که به تازگی برنامه‌ی انکشاف اقتصاد روستایی فعالیتش را در ولایت میدان وردک آغاز کرده است که در چوکات آن، طی پنج سال با ۳۰ اتحادیه‌ی قرضه و پس‌انداز، ۲۰ میلیون افغانی کمک بلاعوض صورت گرفته و برای ۲۴۰۰ تن از بانوان روستا نشین زمینه‌ی کار فراهم خواهد شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۹ - ۶:۱۵
Background image

تکمیل و بهره برداری (۶) پروژه انکشافی و آغاز (۶۹) پروژه معیشتی در مربوطات ولایت جوزجان

ششس پروژه انکشاقی به مصرف بیش از (۱۹) میلیون افغانی در مربوطات ولسوالی آقچه و مرکز ولایت جوزجان توسط محترم الحاج مولوی شرف الدین مسلم معین پلان و پالیسی وزارت احیاء و انکشاف دهات به. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۹ - ۶:۹
Background image

تکمیل و بهره برداری (۳) شبکه آبرسانی در مربوطات ولایت فاریاب

سه شبکه آبرسانی در مربوطات ولسوالی های اندخوی و دولت آباد ولایت فاریاب به مصرف بیش از (۲۱) میلیون افغانی از طریق ریاست احیاء و انکشاف دهات آن ولایت تکمیل و امروز طی محفلی توسط محترم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۱۱:۳۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با نماینده دفتر یونیسف و هیئت همراه اش دیدار کرد

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با نماینده دفتر یونیسف و هیئت همراه اش دیدار کرد.

در آغاز این دیدار، نماینده دفتر یونیسف  از تأمین امنیت. . .

BACK TO NEWS