جلسه هماهنگی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات با نماینده گان مؤسسات دایر گردید

noor_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۳/۹ - ۱۳:۴۴
1

تحت ریاست الحاج ملا محمد یونس آخند زاده سرپرست وزارت احیاء و انکشاف دهات امروز قبل از ظهرجلسه هماهنگی با نماینده گان مؤسسات تدویر یافت .

در این جلسه که در مقر وزارت احیاء و انکشاف دهات دایر گردید، الحاج ملا محمد یونس آخند زاده سرپرست وزارت، مولوی عبدالرحمن حلیم معین مالی و اداری وزارت، رؤسای مرکزی و نماینده گان مؤسسات اشتراک نموده بودند.

در آغاز این نشست الحاج ملا محمد یونس آخندزاده سرپرست وزارت احیا و انکشاف دهات ضمن خوش آمدی مهمانان در مورد اهمیت این مجلس سخنرانی با ارزش نموده گفت: قبلاً پروژه ها از طریق شورا های انکشافی تطبیق می گردید که نظر به فرمان امیرالمؤمنین حفظه الله این شورا ها منحل و بعد از این بخاطر سهولت در کار ها و حل مشکلات مردم از طریق وزارت یک میکانیزم جدید ساخته میشود تا از آن طریق مطابق اصول  نافذه در چوکات نظام اسلامی کار های خویش را پیش ببریم .

به همین ترتیب وزیر صاحب اضافه نمود: از جمله کار های مهم و اولی در کشور کنترول، انسجام و مدیریت آب است، وزارت احیاء و انکشاف دهات متعهد است تا به مشکلات شما به وقت و زمان آن رسیده گی نماید.

بعداً سرپرست وزارت احیاء و انکشاف دهات سخنان نماینده گان مؤسسات را به دقت شنیده این نشست با قراعت دوعائیه پایان یافت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۴:۲۵
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با متنفذین اهل تشیع دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با سید حسن فاضل زاده متنفذ اهل تشیع و نماینده گان شان دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، سید حسن فاضل زاده در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۲:۳۱
Background image

وزیر محترم احیا و انکشاف دهات با سفیر کشور چین و هیأت همراه اش دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با آقای ژاو شینگ سفیر کشور چین در افغانستان و هیئت همراه اش دیدار نمود.

در این دیدار آقای ژاو شینگ از تکمیل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۸:۳۶
Background image

معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات از پارک تکنالوژی دیدن نمود

محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات بعد از ظهر امروز در حالیکه وی را مولوی فضل الرحمن عاصم رئیس سرک سازی، حافظ محمد خان قریشی رئیس انستیتوت. . .

BACK TO NEWS