تهیه‌ی آب آشامیدنی صحی برای ۱۵۱ خانواده در جوزجان

mrrd-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۵/۳ - ۱۵:۲۶
تهیه‌ی آب آشامیدنی صحی برای ۱۵۱ خانواده در جوزجان

با ساخت یک شبکه‌ی آبرسانی به ارزش ۱.۲ میلیون افغانی از سوی برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات در روستای زرگرخانه‌ی شهرشبرغان، مرکز ولایت جوزجان ۱۵۱ خانواده به آب آشامیدنی صحی د سترسی پیدا کرده اند.

این شبکه دارای ۸۹۷ متر طول، ۸ شیردهن، یک حلقه چاه به عمق ۷۰ متر، یک پمپ برقی و یک ذخیره با ظرفیت ۱۰ متر مکعب می‌باشد و در جریان ساخت آن ده‌ها روز کاری برای کارگران فنی و غیر فنی ایجاد شده است.

قابل ذکراست که پیش از این چاه‌های نیمه عمیقی که در روستای یادشده وجود داشت، در اثر پایین رفتن سطح آب، کاملا خشک شده و مردم با کمبود جدی آب آشامیدنی مواجه بودند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۹:۱۹
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت پروان ملاقات نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با محترم شیخ عزیز الرحمن منصور والی ولایت پروان دیدار نمود.

در این دیدار والی پروان مشکلات و نیازمندی های. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۳:۵۲
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با نماینده دفتر یونیسف و هیئت همراه اش دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با داکتر تاج ‌الدین نماینده دفتر یونیسف و هیئت همراه اش دیدار نمود.

در آغاز دیدار، محترم تاج‌ الدین نماینده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۲:۲۹
Background image

وزیر محترم احیا و انکشاف دهات با رئیس دفتر (UNDP) و هیأت همراه اش دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با آقای ستیفن رودریکس رئیس دفتر (UNDP) و هیئت همراه اش دیدار نمود.

در این دیدار آقای ستیفن رودریکس رئیس. . .

BACK TO NEWS