تا کنون برای ۲۰هزار خانواده از طریق برنامه‌ی دسترخوان ملی مواد کمکی توزیع شده است

mrrd-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۷ - ۹:۴۹
په ملي دسترخوان پروګرام کې تر اوسه څه باندې ۲۰ زره کورنیو ته خوراکي توکي وېشل شوي دي

پوهندوی مجیب الرحمن کریمی، سرپرست وزیر احیا و انکشاف دهات امروز طی یک کنفرانس خبری در مرکز رسانه‌های حکومت در مورد برنامه‌ی دسترخوان ملی گفت که زیر چتر این برنامه که در هژدهم قوس سال جاری آغاز شد، تا کنون برای ۲۰ هزار خانواده در ۱۵۰ روستای کشور مواد کمکی توزیع شده است.

جناب کریمی افزود: «از ۱۳ هزار روستایی که قرار است در مرحله‌ی اول تحت پوشش قرار بگیرند، معلومات ۱۱ هزار و ۲۰۰ قریه تهیه شده، لیست مستفید شوندگان ۹ هزار و ۸۰۰ قریه تکمیل و در ۹ هزار و ۷۰۰ قریه‌ی دیگر کمیته‌های نظارت و توزیع ایجاد شده است و همچنان پول تعین شده به حساب ۳ هزار شورای انکشافی انتقال یافته است.»

به گفته‌ی سرپرست وزیر احیا و انکشاف دهات، به منظور تضمین شفافیت، هر کسی می‌تواند به گونه‌ی آنلاین در مورد برنامه‌ی دسترخوان ملی معلومات به دست آورده و اگر مشکلی را متوجه شد با شماره‌ی رایگان ۳۳۳۰ با مرکز اطلاعات و شکایات وزارت تماس بگیرد تا به شکایت‌ها در اسرع وقت رسیدگی شود.

گفتنی است که در مرحله‌ی اول این برنامه برای ۱.۶۷ میلیون خانواده‌ی ساکن در ۱۲ هزار و ۸۹۶ روستای ۱۲۳ ولسوالی ۳۴ ولایت کشور مواد کمکی توزیع شود و در مرحله دوم نیز ۲.۵ میلیون خانواده در ۲۰ هزار ۳۹۷ روستای ۲۳۵ ولسوالی تحت پوشش کمک‌های دسترخوان ملی قرار بگیرند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۱:۳
Background image

وزیر محترم احیا و انکشاف دهات با متنفذین و بزرگان قومی گردیز مرکز ولایت پکتیا دیدار کرد

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیا و انکشاف دهات، امروز در دفتر کار اش با متنفذین و بزرگان قومی گردیز مرکز ولایت‌ پکتیا دیدار نمود.

در این دیدار، متنفذین و بزرگان قومی گردیز. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۴:۴۲
Background image

آغاز کار ساخت یک پایه پل کانکریتی در مربوطات ولایت لوگر

کار ساخت یک پل موتررو کانکریتی به طول (۲۰) متر به مصرف بیش از (۱۳) میلیون افغانی، طی مراسمی در قریه بیدک مربوط مرکز ولایت لوگر، توسط محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیا و انکشاف. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۶:۸
Background image

تکمیل و بهره برداری (۱۰) شبکه آبرسانی در مربوطات ولایت بغلان

کار ساخت (۱۰) شبکه آبرسانی در مربوطات ولسوالی های دهنه غوری، نهرین، برکه، دوشی، خنجان و بنو ولایت بغلان به مصرف بیش از (۴۲،۶) میلیون افغانی توسط محترم الحاج مولوی شرف الدین مسلم معین. . .

BACK TO NEWS