آغاز کار ساخت ۸.۹ کیلومتر سرک به ارزش ۷۲ میلیون افغانی در بلخ

content_manager
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۴ - ۱۳:۳۷
آغاز کار ساخت ۸.۹ کیلومتر سرک به ارزش ۷۲ میلیون افغانی در بلخ

کار اعمار ۸.۹ کیلومتر سرک کانکریت با ساختمان‌های آب‌رو آن از مرکز ولسوالی الی قریه باغچه قطی، ولسوالی مارمل ولایت بلخ با هزینه‌ی ۷۲ میلیون افغانی از سوی برنامه‌ی ملی راه‌سازی روستایی وزارت احیا و انکشاف دهات آغاز شد.

در جریان ساخت این سرک ۱۴ هزار و ۹۵۰ روز کاری ایجاد شده و با تکمیل آن سهولت دسترسی ۱۴ هزار خانواده را به مراکز خدمات اولیه فراهم خواهد آمد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۳:۱۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت هلمند دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با محترم مولوی امان الدین منصور والی ولایت هلمند و الحاج ملا محمود ثانی رئیس احیاء و انکشاف دهات آن ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۰:۱۲
Background image

اعلان پروسه لیلام

وزارت احياء وانكشاف دهات در نظر دارد تا (١٢١) عراده وسایط مختلف النوع قابل لیلام خویش را به تاریخ ١٤٠٥/۱/١٨ روز سه شنبه از طریق پروسه لیلام به فروش برساند.

اشخاص و شرکت های که خواهش. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۹:۱۹
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت پروان ملاقات نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با محترم شیخ عزیز الرحمن منصور والی ولایت پروان دیدار نمود.

در این دیدار والی پروان مشکلات و نیازمندی های. . .

BACK TO NEWS