تکمیل کار سه پروژه‌ی انکشافی به ارزش مجموعی ۲۵ میلیون افغانی در یک هفته‌ی گذشته

content_manager
پنجشنبه ۱۳۹۸/۴/۱۳ - ۹:۴
سه پروژه

در یک هفته‌ی گذشته (۸-۱۳ سرطان) کار تطبیق سه پروژه‌ی انکشافی به ارزش مجموعی ۲۵ میلیون افغانی در ولایات خوست، لوگر و سمنگان از سوی برنامه‌های میثاق شهروندی و دفتر انسجام برنامه‌های ساحوی وزارت احیا و انکشاف دهات، تکمیل و به بهره برداری سپرده شده است.
این پروژه‌ها شامل ساخت یک کاریز آبیاری و اعمار دو شبکه‌ی آبرسانی می‌شود که در مجموع بیش از ۱۵ هزار تن از آن‌ها مستفید شده و ۱۳۰۰ جریب زمین زراعتی تحت پوشش آبیاری قرار می‌گیرد.
در کنار این‌ها، کار ساخت یک کانال آب زراعتی به ارزش بیش از ۵۴ میلیون افغانی در لوگر ۹۰ درصد پیش رفته است که با ساخت آن ۲۴ هزار جریب زمین اهالی ۱۲ روستای مرکز ولایت لوگر آبیاری خواهد شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۲:۲۹
Background image

وزیر محترم احیا و انکشاف دهات با رئیس دفتر (UNDP) و هیأت همراه اش دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با آقای ستیفن رودریکس رئیس دفتر (UNDP) و هیئت همراه اش دیدار نمود.

در این دیدار آقای ستیفن رودریکس رئیس. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۱۱:۴۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با رئیس دفتر آغا خان و هیأت همراه اش دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور صاحب وزیر احیاء و انکشاف دهات  امروز در دفتر کارش با داکتر نجم الدین نجم رئیس دفتر آغا خان و هیأت همراه اش دیدار نمود.

در این دیدار رئیس دفتر آغا خان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۶ - ۱۴:۹
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با رئیس موسسه ورلد ویژن و هیأت همراه اش دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور صاحب وزیر احیاء و انکشاف دهات  امروز در دفتر کارش با خانم تمندری دی سلوا رئیس موسسه ورلد ویژن و هیأت همراه اش دیدار نمود.

در این دیدار خانم تمندری دی. . .

BACK TO NEWS