آغاز کار ساخت یک شبکه‌ی آبرسانی به ارزش ۲.۹ میلیون افغانی در لغمان

content_manager
یکشنبه ۱۳۹۸/۶/۲۴ - ۸:۵۸
لغمان

کار ساخت یک شبکه‌ی آبرسانی به ارزش ۲.۹ میلیون افغانی در روستای نوآباد علی خیل مرکز ولایت لغمان به کمک مالی اداره‌ی (UNHCR) و زیر چتر ریاست احیا و انکشاف دهات این ولایت آغاز شد
این شبکه دارای ذخیره‌ای به ظرفیت ۵ متر مکعب و ۱۰۰ متر پایپ برای انتقال آب می‌باشد و با ساخت آن عودت‌کنندگان ساکن در این منطقه به آب آشامیدنی صحی دسترسی می‌یابند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۳:۵۹
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با معاون والی ولایت کاپیسا دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با شیخ اسدالله سنان معاون  والی ولایت کاپیسا و ملا عبدالصمد صادق رئیس احیاء و انکشاف دهات آن ولایت دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۳:۱۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت هلمند دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با محترم مولوی امان الدین منصور والی ولایت هلمند و الحاج ملا محمود ثانی رئیس احیاء و انکشاف دهات آن ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۰:۱۲
Background image

اعلان پروسه لیلام

وزارت احياء وانكشاف دهات در نظر دارد تا (١٢١) عراده وسایط مختلف النوع قابل لیلام خویش را به تاریخ ١٤٠٥/۱/١٨ روز سه شنبه از طریق پروسه لیلام به فروش برساند.

اشخاص و شرکت های که خواهش. . .

BACK TO NEWS