آغاز کار ساخت یک شبکه‌ی آبرسانی به ارزش ۲.۹ میلیون افغانی در لغمان

content_manager
یکشنبه ۱۳۹۸/۶/۲۴ - ۸:۵۸
لغمان

کار ساخت یک شبکه‌ی آبرسانی به ارزش ۲.۹ میلیون افغانی در روستای نوآباد علی خیل مرکز ولایت لغمان به کمک مالی اداره‌ی (UNHCR) و زیر چتر ریاست احیا و انکشاف دهات این ولایت آغاز شد
این شبکه دارای ذخیره‌ای به ظرفیت ۵ متر مکعب و ۱۰۰ متر پایپ برای انتقال آب می‌باشد و با ساخت آن عودت‌کنندگان ساکن در این منطقه به آب آشامیدنی صحی دسترسی می‌یابند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۴:۲۵
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با متنفذین اهل تشیع دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با سید حسن فاضل زاده متنفذ اهل تشیع و نماینده گان شان دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، سید حسن فاضل زاده در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۲:۳۱
Background image

وزیر محترم احیا و انکشاف دهات با سفیر کشور چین و هیأت همراه اش دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با آقای ژاو شینگ سفیر کشور چین در افغانستان و هیئت همراه اش دیدار نمود.

در این دیدار آقای ژاو شینگ از تکمیل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۸:۳۶
Background image

معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات از پارک تکنالوژی دیدن نمود

محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات بعد از ظهر امروز در حالیکه وی را مولوی فضل الرحمن عاصم رئیس سرک سازی، حافظ محمد خان قریشی رئیس انستیتوت. . .

BACK TO NEWS