توزیع پنج‌صد هزار افغانی سرمایه‌ی مقطعی به مستفیدین برنامه ملی انکشاف اقتصاد روستایی در ننگرهار

mrrd-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۹ - ۱۱:۵۸
په ننګرهار کې  د کلیوالي اقتصاد د پیاوړتیا ملي پروګرام ګټه اخیستونکیو ته پنځه سوه زره افغانۍ مقطعي پانګه ووېشل شوه

برنامه‌ی ملی انکشاف اقتصاد روستایی وزارت احیا و انکشاف دهات در ادامه‌ی روند توزیع مساعدت‌های مقطعی به مستفیدینش، این‌بار بیش از پنج‌صد هزار افغانی را طی قسط اول برای ۱۰۶ گروپ پس انداز زنانه و مردانه با ۷۳۰ عضو در سطح ۹ شورای انکشافی در مربوطات ولسوالی بهسود ولایت ننگرهار تزریق کرد.

گفتنی است که، جریان توزیع قسط اول سرمایه مقطعی در سطح ۹ شورای مذکور در ولسوالی بهسود ولایت ننگرهار تکمیل شده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۳:۵۹
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با معاون والی ولایت کاپیسا دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با شیخ اسدالله سنان معاون  والی ولایت کاپیسا و ملا عبدالصمد صادق رئیس احیاء و انکشاف دهات آن ولایت دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۳:۱۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت هلمند دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با محترم مولوی امان الدین منصور والی ولایت هلمند و الحاج ملا محمود ثانی رئیس احیاء و انکشاف دهات آن ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۰:۱۲
Background image

اعلان پروسه لیلام

وزارت احياء وانكشاف دهات در نظر دارد تا (١٢١) عراده وسایط مختلف النوع قابل لیلام خویش را به تاریخ ١٤٠٥/۱/١٨ روز سه شنبه از طریق پروسه لیلام به فروش برساند.

اشخاص و شرکت های که خواهش. . .

BACK TO NEWS