جریان کار ساخت ۳ کیلومتر دیوار استنادی در کاپیسا

mrrd-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۰ - ۱۲:۲۶
جریان کار ساخت ۳ کیلومتر دیوار استنادی در کاپیسا

کار ساخت ۳ کیلومتر دیوار استنادی از سوی دفتر انسجام برنامه‌های ساحوی وزارت احیا و انکشاف دهات در خارج دره ولسوالی نجراب ولایت کاپیسا ۶۰ در صد پیشرفت داشته است.

در جریان تطبیق این پروژه ۱۱۴۲۴ روز کاری ایجاد شده و پس از تکمیل شدن ۱۸ هزار تن از باشندگان محل از مزایای آن‌ مستفید خواهند شد.

گفتنی است که با ساخت این دیوار ۳۰۰۰ جریب زمین زراعتی، باغات و خانه‌های مسکونی از گزند سیلاب ها محافظت می‌شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۳:۵۹
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با معاون والی ولایت کاپیسا دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با شیخ اسدالله سنان معاون  والی ولایت کاپیسا و ملا عبدالصمد صادق رئیس احیاء و انکشاف دهات آن ولایت دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۳:۱۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت هلمند دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با محترم مولوی امان الدین منصور والی ولایت هلمند و الحاج ملا محمود ثانی رئیس احیاء و انکشاف دهات آن ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۰:۱۲
Background image

اعلان پروسه لیلام

وزارت احياء وانكشاف دهات در نظر دارد تا (١٢١) عراده وسایط مختلف النوع قابل لیلام خویش را به تاریخ ١٤٠٥/۱/١٨ روز سه شنبه از طریق پروسه لیلام به فروش برساند.

اشخاص و شرکت های که خواهش. . .

BACK TO NEWS