آغاز همکاری‌های همه جانبه میان برنامه‌های وزارت احیاوانکشاف دهات و «بنیاد آغاخان برای اسکان»

content_manager
شنبه ۱۳۹۹/۷/۵ - ۱۰:۳۱
د کلیو بیا رغونې او پراختیا وزارت او (د اسکان لپاره اغا خان بنسټ) تر منځ د هر اړخیزو همکاریو پیل

رهبری برنامه‌ی انسجام و پاسخ به حوادث وزارت احیا و انکشاف دهات روز چهار شنبه (۲ میزان) طی دیدرای با نمایندگان بنیاد آغاخان برای اسکان به منظور آغار همکاری‌های همه جانبه میان این موسسه و برنامه‌های مختلف وزارت احیا و انکشاف دهات، دیدار و گفتگو کرد.

جناب نصیراحمد پوپل، رییس برنامه‌ی انسجام و پاسخ به حوادث در این دیدار از فعالیت‌های بشردوستانه و همکاری‌های «بنیاد آغان خان برای اسکان» اظهار سپاس کرده، افزود که اکنون قرار است همکاری‌های این موسسه با برنامه‌های میثاق شهروندی، راه‌سازی روستایی و انرژی پایدار وزارت احیا و انکشاف در بخش تکنالوژی و دیگر عرصه‌ها گسترش یابد.

در ادامه آقای شادمان حاجی بی کوف، رییس اجرایی موسسه‌ی آغاخان برای اسکان اظهار امیدواری کرد که کار‌های مشترک‌شان با وزارت احیا و انکشاف دهات در زمینه‌های مختلف دراز مدت باشد.

گفتنی است که بنیاد آغاخان برای اسکان برای عودت کنندگان به کشور و نیز کسانی که در روستاهای دور دست زند‌گی می‌کنند، زمینه‌ی ساخت سرپناه را فراهم می‌کند و گسترش همکاری این موسسه با وزارت احیا و انکشاف دهات در بخش‌ رسیدگی به آسیب‌دیدگان از رویدادهای طبیعی و دیگر عرصه‌ها، می‌تواند بسیار موثر باشد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۳:۵۹
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با معاون والی ولایت کاپیسا دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با شیخ اسدالله سنان معاون  والی ولایت کاپیسا و ملا عبدالصمد صادق رئیس احیاء و انکشاف دهات آن ولایت دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۳:۱۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت هلمند دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با محترم مولوی امان الدین منصور والی ولایت هلمند و الحاج ملا محمود ثانی رئیس احیاء و انکشاف دهات آن ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۰:۱۲
Background image

اعلان پروسه لیلام

وزارت احياء وانكشاف دهات در نظر دارد تا (١٢١) عراده وسایط مختلف النوع قابل لیلام خویش را به تاریخ ١٤٠٥/۱/١٨ روز سه شنبه از طریق پروسه لیلام به فروش برساند.

اشخاص و شرکت های که خواهش. . .

BACK TO NEWS