آغاز کار ساخت یک شبکه آبرسانی به ارزش ۴.۶ میلیون افغانی در لغمان

Ehsan_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۴/۲۵ - ۱۱:۵۰
لغمان

کار ساخت یک شبکه‌ی آبرسانی سولری به ارزش ۴.۶ میلیون افغانی از سوی وزارت احیا و انکشاف دهات به حمایت مالی اداره جهانی یونیسف در روستای سلطان ولایت لغمان آغاز شد.

این شبکه دارای یک حلقه چاه به عمق ۸۰ متر و یک ذخیره‌ی آب با ظرفیت ۴۰ متر معکب بوده و با ساخت آن ۲۲۵ خانواده به آب آشامیدنی صحی دسترسی خواهند یافت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۳:۱۶
Background image

ورکشاپ آموزشی (GIS) در انستیتوت انکشاف دهات وزارت احیا و انکشاف دهات آغاز شد

ورکشاپ آموزشی سیستم معلومات جغرافیایی (GIS) از سوی انستیتوت انکشاف دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات، برای ۵۳ تن از کارمندان مرکزی این وزارت، امروز طی مراسمی توسط محترم الحاج محمد ارسلاح. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۰:۱۶
Background image

از روند کار های ساختمانی سرک ولسوالی واخان ولایت بدخشان بازدید به ‌عمل آمد

مولوی شرف‌الدین مسلم، معین پلان و پالیسی وزارت احیاء و انکشاف دهات، در جریان سفر کاری خود به ولایت بدخشان در رآس یک هیأت، از روند کار های ساختمانی سرک ولسوالی واخان که با هزینه (۳۶۵) می. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۴:۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات به ولایت های غزنی و زابل سفر نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیاء و انکشاف دهات و هیآت همراه شان از ریاست های احیاء و انکشاف دهات ولایت های غزنی و زابل دیدار نمودند.

 

 در این دیدار محترم وزیر صاحب با. . .

BACK TO NEWS