جریان کار ساخت یک کانال آب زراعتی به ارزش ۲ میلیون افغانی در بدخشان

Ehsan_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۴/۹ - ۱۱:۱۴
بدخشان

کار ساخت ۲۷۰ متر کانال آبیاری به ارزش ۲ میلیون افغانی از سوی برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات در روستای ویلوی ولسوالی کران و منجان ولایت بدخشان ۷۰ درصد پیش رفته است.

در جریان اعمار این کانال ۱۰۹۵ روز کاری برای کارگران فنی و غیر فنی ایجاد شده و پس از تکمیل شدن ۷۸ خانواده از مزایای آن مستفید می‌شوند.

گفتنی است که کانال مذکور ۱۴۰ جریب زمین زراعتی را در روستای ویلو آبیاری خواهد کرد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۳:۱۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت هلمند دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با محترم مولوی امان الدین منصور والی ولایت هلمند و الحاج ملا محمود ثانی رئیس احیاء و انکشاف دهات آن ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۰:۱۲
Background image

اعلان پروسه لیلام

وزارت احياء وانكشاف دهات در نظر دارد تا (١٢١) عراده وسایط مختلف النوع قابل لیلام خویش را به تاریخ ١٤٠٥/۱/١٨ روز سه شنبه از طریق پروسه لیلام به فروش برساند.

اشخاص و شرکت های که خواهش. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۹:۱۹
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت پروان ملاقات نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با محترم شیخ عزیز الرحمن منصور والی ولایت پروان دیدار نمود.

در این دیدار والی پروان مشکلات و نیازمندی های. . .

BACK TO NEWS