کار ساخت یک شبکه آبرسانی توسط معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات در مربوطات ولایت هرات آغاز گردید

noor_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۲:۳۲
1

کار ساخت یک شبکه آبرسانی در قریه سیدآباد ولسوالی انجیل ولایت هرات به مصرف بیش از ( ۱۶) میلیون افغانی از سوی وزارت احیا و انکشاف دهات، امروز طی مراسمی ، توسط محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی، معین امور آبادی دهات این وزارت و هیأت همراه شان آغاز گردید.

در این مراسم، محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی طی سخنانی اظهار داشت که وزارت احیاء و انکشاف دهات در تمامی ولایات کشور، به ‌ویژه در مناطق که باشندگان آن با کمبود آب آشامیدنی صحی روبرو هستند، شبکه ‌های آبرسانی را تطبیق می ‌نماید.

این شبکه شامل حفر یک حلقه چاه به عمق (۸۰) متر، اعمار یک ذخیره آب آشامیدنی صحی با ظرفیت (۸۰ ) متر مکعب، نصب (۷۷۴) عددشیر دهن آب و (۵۰)تخته سولر و به طول (۹۴۰۰) پایپ دوانی می باشد.

در جریان کار این شبکه برای ده ‌ها تن گارگر زمینه کار فراهم خواهد شد و با تکمیل شدن آن (۹۶۱) خانواده   قریه متذکره به آب آشامیدنی صحی دسترسی پیدا خواهند کرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۴۴
Background image

معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات به ولایت بادغیس سفر نمود

محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی، معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات و هیآت همراه شان در جریان سفر کاری خویش به ولایت بادغیس، از ریاست احیاء و انکشاف دهات آن ولایت دیدار نمود.

. . .
چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۲۵
Background image

معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت هرات دیدار کرد

الحاج محمد ارسلاح خروتی، معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات، همراه با هیئت همراه خود با شیخ نوراحمد اسلام‌جار، والی ولایت هرات، دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، والی ولایت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۲۲
Background image

وزیر محترم وزارت احیاء و انکشاف دهات با بزرگان قومی و متنفذین ولسوالی څمکنی ولایت پکتیا دیدار کرد

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کار خویش با بزرگان قومی و متنفذین ولسوالی څمکنی ولایت پکتیا دیدار نمود.

 

در آغاز این دیدار، بزرگان قومی. . .

BACK TO NEWS