سرپرست وزیر احیا و انکشاف دهات برنامه‌ی دسترخوان ملی را از ولایت ننگرهار آغاز کرد

mrrd-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۸ - ۱۵:۸
The Acting Minister of MRRD launched The Relief Effort for Afghan Communities and Households (DISTARKHWAN MILI) from Nangarhar province

پوهندوی مجیب‌الرحمن کریمی، سرپرست وزیر احیا و انکشاف دهات روز سه شنبه (۱۸ قوس) طی سفری به ولایت ننگرها، برنامه‌ی دسترخوان ملی را در این ولایت افتتاح کرد.

 

برنامه‌‌ی دسترخوان ملی قرار است در دو مرحله، ۹۰ درصد تمامی باشندگان کشور را تحت پوشش قرار دهد که در مرحله‌ی اول برای ۱.۶۷ میلیون خانواده‌ی ساکن در ۱۲۸۹۶ روستای ۳۴ ولایت کشور به ارزش ۸۶ میلیون دالر مواد کمکی توزیع شده و در مرحله‌ی دوم نیز حدود ۲.۵ میلیون خانواده در ۲۰ هزار و ۳۹۷ روستای دیگر تحت پوشش قرار گرفته و از مواد کمکی به ارزش ۱۴۰.۱ میلیون دالر مستفید خواهند شد.

 

جناب کریمی در مراسم افتتاحیه‌ی این برنامه در ننگرهار گفت: «برنامه‌ی دسترخوان ملی در مرحله‌ی اول ۱۸۷ هزار و ۷۰۳ خانواده‌ی ساکن در ۸ ولسوالی ولایت ننگرهار را پوشش داده و برای آن‌ها به ارزش ۹.۷ میلیون دالر مواد کمکی توزیع خواهد کرد.»

 

به گفته‌ی پوهندوی مجیب‌الرحمن کریمی، وزارت احیا و انکشاف دهات در سال جاری ۲۰۲ پروژه‌ی انکشافی به ارزش ۳۹۲ میلیون افغانی را در ننگرهار تطبیق کرده است که در جریان آن ۲۷۶ هزار و ۱۳۷ روز کاری فراهم آمده و پس از تکمیل شدن، ۵۸ هزار و ۹۹۳ خانواده از مزایای آن‌ها مستفید شده اند.

 

همچنان، در حال حاضر کار روی ۳۹۲ پروژه‌ی دیگر با هزینه‌ی ۱ میلیارد و ۲۸۱ میلیون افغانی در سکتور‌های آبیاری، آبرسانی، ترانسپورت و انرژی قابل تجدید، در این ولایت جریان دارد که با تطبیق پروژه‌های یادشده ضمن ایجاد ۵۲۴ هزار و ۶۶۷ روز کاری، ۱۱۲ هزار و ۷۱۶ خانواده از مزایای آن‌ها بهره‌مند خواهند شد.

 

علاوه بر این‌ها، وزارت احیا و انکشاف دهات برای سال ۱۴۰۰ خورشیدی نیز تطبیق ۹۰۶ پروژه را در سکتورهای مختلف برای ولایت ننگرهار در برنامه دارد.

 

 

قابل یادآوری است که از ۲۲۱ باب مکتب که قرار است زیر چتر پروژه‌ی اقرای برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات در ولایت ننگرهار ساخته شود، کارهای ۱۵۱ باب آن رو به اکمال است و به زودی به بهره براری سپرده خواهد شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۰:۱۶
Background image

از روند کار های ساختمانی سرک ولسوالی واخان ولایت بدخشان بازدید به ‌عمل آمد

مولوی شرف‌الدین مسلم، معین پلان و پالیسی وزارت احیاء و انکشاف دهات، در جریان سفر کاری خود به ولایت بدخشان در رآس یک هیأت، از روند کار های ساختمانی سرک ولسوالی واخان که با هزینه (۳۶۵) می. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۴:۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات به ولایت های غزنی و زابل سفر نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیاء و انکشاف دهات و هیآت همراه شان از ریاست های احیاء و انکشاف دهات ولایت های غزنی و زابل دیدار نمودند.

 

 در این دیدار محترم وزیر صاحب با. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۷ - ۸:۲۴
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت نورستان و بزرگان قومی آنجا دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با الحاج مولوی زین‌العابدین عابد والی ولایت نورستان و بزرگان قومی آن ولایت دیدار نمود.

در آغاز این دیدار،. . .

BACK TO NEWS