جریان کار ساخت ۲۶۰ متر دیوار استنادی در سرپل

content_manager
پنجشنبه ۱۳۹۹/۵/۳۰ - ۱۰:۴۴
جریان کار ساخت ۲۶۰ متر دیوار استنادی در سرپل

کار ساخت ۲۶۰ متر دیوار استنادی از سوی دفتر انسجام برنامه‌های ساحوی وزارت احیا و انکشاف دهات در روستای اوقاف شرقی ولسوالی سانچارک ولایت سرپل جریان دارد.
در جریان تطبیق این پروژه زمینه‌ی کار برای ده‌ها تن از کارگران فنی و غیرفنی ایجاد شده و با تکمیل آن مسجد قریه، اماکن رهایشی و ّباغات حدود ۳۰۰ خانواده از تهدید سیلاب‌ها محافظت خواهد شد.
 

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۳:۱۶
Background image

ورکشاپ آموزشی (GIS) در انستیتوت انکشاف دهات وزارت احیا و انکشاف دهات آغاز شد

ورکشاپ آموزشی سیستم معلومات جغرافیایی (GIS) از سوی انستیتوت انکشاف دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات، برای ۵۳ تن از کارمندان مرکزی این وزارت، امروز طی مراسمی توسط محترم الحاج محمد ارسلاح. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۰:۱۶
Background image

از روند کار های ساختمانی سرک ولسوالی واخان ولایت بدخشان بازدید به ‌عمل آمد

مولوی شرف‌الدین مسلم، معین پلان و پالیسی وزارت احیاء و انکشاف دهات، در جریان سفر کاری خود به ولایت بدخشان در رآس یک هیأت، از روند کار های ساختمانی سرک ولسوالی واخان که با هزینه (۳۶۵) می. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۴:۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات به ولایت های غزنی و زابل سفر نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیاء و انکشاف دهات و هیآت همراه شان از ریاست های احیاء و انکشاف دهات ولایت های غزنی و زابل دیدار نمودند.

 

 در این دیدار محترم وزیر صاحب با. . .

BACK TO NEWS