جریان کار ساخت یک کانال و یک دیوار محافطوی به ارزش ۱.۵۸ میلیون افغانی در ننگرهار

content_manager
یکشنبه ۱۳۹۷/۱۲/۱۲ - ۸:۱۹
Nangarhar

کار ساخت یک کانال آبیاری به طول متر ۸۰ متر و یک دیوار محافظوی به طول ۲۳۰ متر از سوی برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات در شورای انکشافی قریه شعیب ولسوالی چپرهار ولایت ننگرهار ۴۰ درصد پیش رفته است.

این پروژه ۱.۵۸ میلیون افغانی با سهم ده درصدی مردم، هزینه دارد و در جریان کار آن ۹۰ روز کاری برای ۲۰ کارگر فنی و غیر فنی فراهم شده است.

گفتنی است که پس از تکمیل شدن ۲۲۰ خانواده از پروژه‌ی مذکور مستفید شده و ۳۰۰ جریب زمین زراعتی تحت پوشش آبیاری قرار خواهد گرفت.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۹ - ۶:۱۵
Background image

تکمیل و بهره برداری (۶) پروژه انکشافی و آغاز (۶۹) پروژه معیشتی در مربوطات ولایت جوزجان

ششس پروژه انکشاقی به مصرف بیش از (۱۹) میلیون افغانی در مربوطات ولسوالی آقچه و مرکز ولایت جوزجان توسط محترم الحاج مولوی شرف الدین مسلم معین پلان و پالیسی وزارت احیاء و انکشاف دهات به. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۹ - ۶:۹
Background image

تکمیل و بهره برداری (۳) شبکه آبرسانی در مربوطات ولایت فاریاب

سه شبکه آبرسانی در مربوطات ولسوالی های اندخوی و دولت آباد ولایت فاریاب به مصرف بیش از (۲۱) میلیون افغانی از طریق ریاست احیاء و انکشاف دهات آن ولایت تکمیل و امروز طی محفلی توسط محترم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۱۱:۳۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با نماینده دفتر یونیسف و هیئت همراه اش دیدار کرد

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با نماینده دفتر یونیسف و هیئت همراه اش دیدار کرد.

در آغاز این دیدار، نماینده دفتر یونیسف  از تأمین امنیت. . .

BACK TO NEWS