جریان کار اعمار ۱۵ باب مکتب در هشت ولایت کشور

Ehsan_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۹/۴ - ۹:۲۷
مکتبها

کار ساخت ۱۵ باب مکتب زیر چتر پروژه‌ی اقرای برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات در کابل، بلخ، کندهار، هرات، فاریاب، هلمند، بادغیس و ننگرهار جریان دارد.
این مکاتب که در ولسوالی‌های استالف و شکر دره‌ی کابل، سپین بولدک و میوند کندهار، خوگیانی و چپرهار ولایت ننگرهار، ولسوالی گرشک هلمند، ولسوالی بلخ ولایت بلخ، ولسوالی‌های خان چراغ و قرغان فاریاب، پشتون زرغون و گازرگاه هرات و ولسوالی مقر بادغیس ساخته شده و دارای ۶، ۸ یا ۱۲ صنف درسی، تشناب و چاه‌های آب آشامیدنی می‌باشند.
در جریان کار این پروژه‌ها صدها روز کاری ایجاد شده و با تکمیل کار آن‌ها برای فرزندان حدود سه هزار خانواده زمینه‌ی فراگیری علم و دانش در فضای سالم و مناسب درسی فراهم خواهد شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۴:۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات به ولایت های غزنی و زابل سفر نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیاء و انکشاف دهات و هیآت همراه شان از ریاست های احیاء و انکشاف دهات ولایت های غزنی و زابل دیدار نمودند.

 

 در این دیدار محترم وزیر صاحب با. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۷ - ۸:۲۴
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت نورستان و بزرگان قومی آنجا دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با الحاج مولوی زین‌العابدین عابد والی ولایت نورستان و بزرگان قومی آن ولایت دیدار نمود.

در آغاز این دیدار،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۴:۲۵
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با متنفذین اهل تشیع دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با سید حسن فاضل زاده متنفذ اهل تشیع و نماینده گان شان دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، سید حسن فاضل زاده در. . .

BACK TO NEWS