جریان ساخت یک کانال زراعتی به ارزش  ۱.۹ میلیون افغانی در سرپل

Ehsan_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۸/۱۴ - ۱۳:۲۵
سرپل

کار ساخت یک کانال آب زراعتی و ۱۰۰ متر دیوار محافظوی آن به ارزش ۱.۹ میلیون افغانی از سوی برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات، در روستای گل تپه‌ی مرکز ولایت سرپل ۵۰ درصد پیش رفته است.
طول این کانال ۳۶۳۶ متر بوده، با تکمیل کار آن زمین‌های زراعتی ۳۵۲ خانواده تحت پوشش آبیاری قرار گرفته و از خطر تخریب سیلاب نیز محافظت خواهد شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۳:۵۹
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با معاون والی ولایت کاپیسا دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با شیخ اسدالله سنان معاون  والی ولایت کاپیسا و ملا عبدالصمد صادق رئیس احیاء و انکشاف دهات آن ولایت دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۳:۱۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت هلمند دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با محترم مولوی امان الدین منصور والی ولایت هلمند و الحاج ملا محمود ثانی رئیس احیاء و انکشاف دهات آن ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۰:۱۲
Background image

اعلان پروسه لیلام

وزارت احياء وانكشاف دهات در نظر دارد تا (١٢١) عراده وسایط مختلف النوع قابل لیلام خویش را به تاریخ ١٤٠٥/۱/١٨ روز سه شنبه از طریق پروسه لیلام به فروش برساند.

اشخاص و شرکت های که خواهش. . .

BACK TO NEWS