تکمیل کار ۱۷ پروژه‌ی انکشافی به ارزش ۱۴.۹ میلیون افغانی در غور

content_manager
شنبه ۱۳۹۷/۱۲/۱۱ - ۱۴:۵۷
Ghor Pic

کار تطبیق ۱۷ پروژه‌ی آبرسانی برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات به هزینه‌ی بیش از ۱۴.۹ میلیون افغانی در ولسوالی لعل و سرجنگل ولایت غور تکمیل و به بهره برداری سپرده شد.

این پروژه‌ها شامل اعمار ذخایر آب، اعمار دیوارهای محافظوی برای محافظت چشمه‌ها و نصب شیردهن بوده که توسط شوراهای انکشافی محل تطبیق شده و ۸۵۷ خانواده از مزایای آن‌‌ها مستفید شده اند.

گفتنی است که این نخستین پروژه‌های میثاق شهروندی است که در سال جاری در ولسوالی لعل و سرجنگل تکمیل و به بهره برداری سپرده شده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۹:۸
Background image

وزارت احیاء و انکشاف دهات دستاورد ها و فعالیت های یکسالۀ خود را با رسانه ها شریک نمود

محترم الحاج ملا محمد یونس آخند زاده سرپرست وزارت احیاء وانکشاف دهات قبل از ظهر امروز دستاورد ها و فعالیت های یک سالۀ خویش را طی کنفرانس خبری در مرکز اطلاعات و رسانه های حکومت به رسانه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۸:۱۹
Background image

آغاز کار (۱۷۵) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولایت پروان

کار (۱۷۵) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولسوالی های سالنگ و شینواری ولایت پروان به ارزش بیش از (۲۴۵) میلیون افغانی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات امروز طی محفلی توسط الحاج ملا محمد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۰ - ۱۵:۲۲
Background image

جلسه هماهنگی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات با نماینده گان مؤسسات دایر گردید

تحت ریاست محترم الحاج ملا محمد یونس آخندزاده وزیر احیاء و انکشاف دهات  قبل از ظهر امروز جلسه هماهنگی با نماینده گان مؤسسات تدویر یافت .

در این جلسه که در مقر وزارت احیاء و انکشاف دهات. . .

BACK TO NEWS