تکمیل کار ساخت ۱۹۳۰ متر کانال آبیاری به ارزش ۱.۹ میلیون افغانی در ننگرهار

mrrd-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۴/۱۷ - ۱۱:۴۱
په ننګرهار کې د ۱.۹ میلیونه افغانیو په لګښت ۱۹۳۰ متره اوږد کانال جوړ شو

کار ساخت ۱۹۳۰ متر کانال آبیاری به ارزش ۱.۹ میلیون افغانی از سوی پروگرام وجه انکشافی نقدی برای ساختمان، حفظ و مراقبت (MCCG) برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات در روستای لال گل ولسوالی شینواری ولایت ننگرهارتکمیل وبه بهره برداری سپرده شد.

در جریان تطبیق این پروژه برای ۳۲۴۰ کارگر فنی و غیرفنی زمینه‌ی کار ایجاد شده و پس از تکمیل شدن۳۲۰ خانواده از مزایای آن مستفید شده اند.

گفتنی است که کانال یادشده ۴۰۰ جریب زمین زراعتی را تحت پوشش منظم آبیاری قرار می‌دهد.

پروگرام وجه انکشافی نقدی برای ساختمان، حفظ ومراقبت برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی در ولسوالی شینواری ولایت ننگرهار ۹۵ پروژه را تطبیق می‌کند که از آن جمله کار تعدادی از پروژه‌ها تکمیل شده و تعدادی دیگر رو به اکمال اند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۸:۱۹
Background image

آغاز کار (۱۷۵) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولایت پروان

کار (۱۷۵) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولسوالی های سالنگ و شینواری ولایت پروان به ارزش بیش از (۲۴۵) میلیون افغانی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات امروز طی محفلی توسط الحاج ملا محمد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۰ - ۱۵:۲۲
Background image

جلسه هماهنگی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات با نماینده گان مؤسسات دایر گردید

تحت ریاست محترم الحاج ملا محمد یونس آخندزاده وزیر احیاء و انکشاف دهات  قبل از ظهر امروز جلسه هماهنگی با نماینده گان مؤسسات تدویر یافت .

در این جلسه که در مقر وزارت احیاء و انکشاف دهات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۰ - ۸:۱۲
Background image

آغاز کار (۱۱۶) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولایت میدان وردک

کار(۱۱۶) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولسوالی جغتو ولایت میدان وردک به ارزش حدود (۲۰۳) میلیون افغانی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات امروز طی محفلی توسط محترم الحاج ملا محمد یونس. . .

BACK TO NEWS