تکمیل کار ساخت یک شبکه‌ی آبرسانی به ارزش ۸۳۱ هزار افغانی در زابل

content_manager
دوشنبه ۱۳۹۸/۷/۲۲ - ۵:۱۷
زابل

کار ساخت یک شبکه‌ی آبرسانی به ارزش ۸۳۱ هزار افغانی از سوی برنامه ملی آبرسانی، آبیاری و حفظ‌الصحه‌ی وزارت احیا و انکشاف دهات در روستای گیدر کاریز ولسوالی شهرصفای ولایت زابل تکمیل و به بهره برداری سپرده شده است.
با ساخت این شبکه ۱۷۰ خانواده به آب آشامیدنی صحی دسترسی یافته اند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۹ - ۶:۱۵
Background image

تکمیل و بهره برداری (۶) پروژه انکشافی و آغاز (۶۹) پروژه معیشتی در مربوطات ولایت جوزجان

ششس پروژه انکشاقی به مصرف بیش از (۱۹) میلیون افغانی در مربوطات ولسوالی آقچه و مرکز ولایت جوزجان توسط محترم الحاج مولوی شرف الدین مسلم معین پلان و پالیسی وزارت احیاء و انکشاف دهات به. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۹ - ۶:۹
Background image

تکمیل و بهره برداری (۳) شبکه آبرسانی در مربوطات ولایت فاریاب

سه شبکه آبرسانی در مربوطات ولسوالی های اندخوی و دولت آباد ولایت فاریاب به مصرف بیش از (۲۱) میلیون افغانی از طریق ریاست احیاء و انکشاف دهات آن ولایت تکمیل و امروز طی محفلی توسط محترم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۱۱:۳۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با نماینده دفتر یونیسف و هیئت همراه اش دیدار کرد

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با نماینده دفتر یونیسف و هیئت همراه اش دیدار کرد.

در آغاز این دیدار، نماینده دفتر یونیسف  از تأمین امنیت. . .

BACK TO NEWS