تکمیل کار ساخت یک شبکه‌ی آبرسانی به ارزش ۳.۵ میلیون افغانی در کاپیسا

mrrd-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۳ - ۹:۵۴
تکمیل کار ساخت یک شبکه‌ی آبرسانی به ارزش ۳.۵ میلیون افغانی در کاپیسا

کار ساخت یک شبکه‌ی آبرسانی به ارزش ۳.۵ میلیون افغانی از سوی برنامه‌ی ملی آبرسانی و حفظ‌الصحه روستایی وزارت احیا و انکشاف دهات در روستای سورغندی نمبر اول مرکز ولایت کاپیسا تکمیل شد.

این شبکه مجهز به سیستم سولر پمپ بوده و دارای یک ذخیره‌ی ارتفاعی با ظرفیت ۱۰ متر مکعب، ۱۰ تخته سولر، ۴۰۴۰ متر پایپ شبکه و دیوار احاطه می‌باشد که با ساخت آن ۱۰۸۲ تن از باشندگان محل به آب آشامیدنی صحی دسترسی یافته اند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۹:۸
Background image

وزارت احیاء و انکشاف دهات دستاورد ها و فعالیت های یکسالۀ خود را با رسانه ها شریک نمود

محترم الحاج ملا محمد یونس آخند زاده سرپرست وزارت احیاء وانکشاف دهات قبل از ظهر امروز دستاورد ها و فعالیت های یک سالۀ خویش را طی کنفرانس خبری در مرکز اطلاعات و رسانه های حکومت به رسانه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۸:۱۹
Background image

آغاز کار (۱۷۵) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولایت پروان

کار (۱۷۵) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولسوالی های سالنگ و شینواری ولایت پروان به ارزش بیش از (۲۴۵) میلیون افغانی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات امروز طی محفلی توسط الحاج ملا محمد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۰ - ۱۵:۲۲
Background image

جلسه هماهنگی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات با نماینده گان مؤسسات دایر گردید

تحت ریاست محترم الحاج ملا محمد یونس آخندزاده وزیر احیاء و انکشاف دهات  قبل از ظهر امروز جلسه هماهنگی با نماینده گان مؤسسات تدویر یافت .

در این جلسه که در مقر وزارت احیاء و انکشاف دهات. . .

BACK TO NEWS