تکمیل سروی ۳۵۲۲۴۷ خانواده در ۱۳ ولایت کشور به منظور توزیع برق آفتابی

content_manager
شنبه ۱۳۹۸/۱/۳۱ - ۱۰:۱۱
سروی - انرژی پایدار

برنامه‌ی انرژی پایدار وزارت احیا و انکشاف دهات سروی ۳۵۲۲۴۷ خانواده را در ولسوالی‌های سرحدی ۱۳ ولایت کشور به منظور توزیع برق آفتابی به آن‌ها تکمیل کرده است.

از آن جمله ۳۵۲۲۴۷ خانواده در ده ولسوالی ننگرهار، ۹۸۸۹۶خانواده در شش ولسوالی کنر، ۴۸۶۴۹ خانواده در دو ولسوالی نورستان، ۹۹۸۲ خانواده در دو ولسوالی پکتیا، ۱۶۷۸۵ خانواده در پنج ولسوالی پکتیکا، ۱۶۷۸۵ خانواده در هفت ولسوالی خوست، ۶۷۸۷۲ خانواده در یک ولسوالی لوگر، ۱۱۲۲۷ خانواده در سه ولسوالی هرات، ۳۴۱۲۵ خانواده در سه ولسوالی کندهار، ۹۹۹۶ خانواده در یک ولسوالی هلمند، ۳۰۱۳ خانواده در چهار ولسوالی فراه، ۲۰۹۳۹ خانواده در سه ولسوالی نیمروز ۲۵۱۸۴ خانواده در یک ولسوالی زابل ۳۵۶۱خانواده سروی شده اند.

پس از تکمیل پروسه‌ی سروی ولسوالی‌های سرحدی، روند توزیع بسته‌های برق خورشیدی خانه به خانه در این ولسولی‌ها آغاز خواهد شد.

گفتنی است که پروژه‌ی برق رسانی در مناطق سرحدی برای ۵۷۹۴۸۵ خانواده در ۴۸ ولسوالی ۱۳ ولایت کشور برق آفتابی توزیع می‌کند که باعث ایجاد تغییر مثبت در زندگی باشندگان این مناطق خواهد شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۴:۲۵
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با متنفذین اهل تشیع دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با سید حسن فاضل زاده متنفذ اهل تشیع و نماینده گان شان دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، سید حسن فاضل زاده در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۲:۳۱
Background image

وزیر محترم احیا و انکشاف دهات با سفیر کشور چین و هیأت همراه اش دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با آقای ژاو شینگ سفیر کشور چین در افغانستان و هیئت همراه اش دیدار نمود.

در این دیدار آقای ژاو شینگ از تکمیل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۸:۳۶
Background image

معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات از پارک تکنالوژی دیدن نمود

محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات بعد از ظهر امروز در حالیکه وی را مولوی فضل الرحمن عاصم رئیس سرک سازی، حافظ محمد خان قریشی رئیس انستیتوت. . .

BACK TO NEWS