تشکیل ۹۲ گروپ پس‌انداز در ولایت سمنگان

mrrd-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۹ - ۹:۳۳
تشکیل ۹۲ گروپ پس‌انداز در ولایت سمنگان

برنامه‌ی ملی انکشاف اقتصاد روستایی وزارت احیا و انکشاف دهات ۹۲ گروپ پس انداز را با ۱۰۹۴ عضو در سطح ۱۲ شورای انکشافی در مربوطات ولسوالی‌ حضرت سلطان و مرکز ولایت سمنگان تاسیس کرد.

 

برای گروپ‌های تازه تاسیس این برنامه در ولسوالی‌های مذکور، کارگاه آگاهی‌دهی در مورد اهداف برنامه و فواید پس‌انداز نیز دایر شد.

 

توزیع بسته‌های مکمل قرطاسیه و صندوق از فعالیت‌های دیگری است که اخیراً توسط کارمندان ساحوی این برنامه در سمنگان انجام شده است.

 

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۹:۸
Background image

وزارت احیاء و انکشاف دهات دستاورد ها و فعالیت های یکسالۀ خود را با رسانه ها شریک نمود

محترم الحاج ملا محمد یونس آخند زاده سرپرست وزارت احیاء وانکشاف دهات قبل از ظهر امروز دستاورد ها و فعالیت های یک سالۀ خویش را طی کنفرانس خبری در مرکز اطلاعات و رسانه های حکومت به رسانه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۸:۱۹
Background image

آغاز کار (۱۷۵) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولایت پروان

کار (۱۷۵) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولسوالی های سالنگ و شینواری ولایت پروان به ارزش بیش از (۲۴۵) میلیون افغانی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات امروز طی محفلی توسط الحاج ملا محمد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۰ - ۱۵:۲۲
Background image

جلسه هماهنگی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات با نماینده گان مؤسسات دایر گردید

تحت ریاست محترم الحاج ملا محمد یونس آخندزاده وزیر احیاء و انکشاف دهات  قبل از ظهر امروز جلسه هماهنگی با نماینده گان مؤسسات تدویر یافت .

در این جلسه که در مقر وزارت احیاء و انکشاف دهات. . .

BACK TO NEWS