برگزاری هشت‌مین سمینار چهارشنبه علمی تحت عنوان «امنیت غذایی و تاثیر آن بر توسعه دهات»

mrrd-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۳ - ۱۴:۵۲
برگزاری هشت‌مین سمینار چهارشنبه علمی تحت عنوان «امنیت غذایی و تاثیر آن بر توسعه دهات»

انستیتوت انکشاف دهات افغانستان هشت‌مین سمینار «چهارشنبه علمی» را تحت عنوان «امنیت غذایی و تاثیر آن بر توسعه دهات» با سخنرانی داکتر محمد همایون لودین، متخصص و کارشناس تغذی به تاریخ ۲۷ حوت برای بیش از ۶۰ تن از کارمندان مرکزی و به صورت آن‌لاین برای کارمندان ولایتی وزارت، برگزار کرد.

داکتر محمد همایون لودین طی پرزنتشنی به تغذیه، چگونگی غذا خوردن و جلوگیری از سوء تغذیه جهت انکشاف دهات پرداخته، گفت: «تغذیه فقط جزئی از صحت نیست بل اساسی ترین مورد در صحتمندی فرد و جامعه است، وقتی فردی تغذیه مناسب نداشته و سوء تغذیه باشد، برای توسعه زندگی و دهات خود مفید بوده نمی تواند؛ پس برای داشتن سلامتی در نظرگیری تنوع در رژیم غذایی لازمی پنداشته می شود.»

داکتر لودین همچنان گفت که ۱۰۰۰ روز اول زندگی کودک به‌نام روزهای طلایی و یا دریچه فرصت‌ها یاد می‌شود که تغذیه سالم مادر و طفل در این دوره تضمین کننده زندگی آینده فرد است و وزارت احیا و انکشاف دهات با آگاه‌ساختن مردم دهات در مورد این ۱۰۰۰ روز طلایی می‌تواند تغییرات شگرفی را در زندگی افراد کشور رقم بزند.

در پایان سمینار از طرف هیات رهبری وزارت لوح سپاسی برای داکتر لودین به پاس همکاری و زحمت شان اهدا شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۵ - ۱۱:۲۷
Background image

نشست هماهنگی با نمایندگان مؤسسات از سوی وزارت احیا و انکشاف دهات دایر گردید

نشست هماهنگی با نمایندگان مؤسسات پیرامون آبرسانی و حفظ‌الصحه، به ریاست محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر  احیا و انکشاف دهات، برگزار گردید.

این نشست که در مقر وزارت احیا و انکشاف. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۳ - ۱۲:۳
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت پکتیا ملاقات نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با محترم مولوی مهرالله حماد والی ولایت پکتیا دیدار نمود.

 

در آغاز دیدار، والی ولایت پکتیا از فعالیت‌ های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۶ - ۱۲:۰
Background image

وزیر محترم وزارت احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت لغمان دیدار کرد

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کار اش با الحاج قاری بختیار معاذ والی ولایت لغمان، در حالیکه محترم مولوی شرف الدین مسلم معین پلان و پالیسی وزارت. . .

BACK TO NEWS