برگزاری نشست هماهنگی و ارزیابی تطبیق پروژه‌های زیربنایی در ولایت پکتیکا به سفارش ویژه‌ی رییس جمهور

mrrd_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۷/۱۲/۷ - ۱۵:۴
MinisterContractMeeting

جلسه‌ی هماهنگی و ارزیابی پروژه های تطبیق شده و در حال تطبیق اداره‌های مربوطه در ولایت پکتیکا به سفارش ویژه‌ی رییس جمهور به میزبانی وزیر احیا و انکشاف دهات و با حضور وزرای فواید عامه و معارف، معینان وزارت های احیا و انکشاف دهات، زراعت و انرژی و آب و نمایندگان بورد کریکت کشور روز سه شنبه در وزارت احیا و انکشاف دهات برگزار شد. در آغاز جلسه پوهنمل مجیب الرحمن کریمی، وزیر احیا و انکشاف دهات گزارش پروژه‌های در حال تطبیق، اولویت ها، فعالیت‌های انجام شده و سفارش‌های رییس جمهور را با نمایندگان ادارات مربوطه شریک کرد. پس از آن وزرای معارف و فواید عامه و معینان وزارت‌های زراعت و انرژی و آب راپور فعالیت‌های خود را ارایه کردند. در پایان جلسه فیصله شد که گزارش هماهنگی و ارزیابی پروژه‌های انکشافی در ولایت پکتیکا تا پایان هفته‌ی جاری تهیه شده و نیاز‌های اولیه‌ی این ولایت با توجه به امکانات در برنامه‌های انکشافی آینده‌ی وزارت‌های مربوطه جا داده شود. گفتنی است که قرار است ۲۱۷ پروژه‌ی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات در پکتیکا تطبیق شود، از آن میان کار ۱۸۴ پروژه جریان دارد. بر علاوه کار بازسازی دو کاریز به ارزش نزدیک به هفت میلیون افغانی در ولسوالی‌های زیروک و ارگون این ولایت در جریان داشته و از سوی دیگر اعمار دو سرک به ارزش ۱۳۴ میلیون افغانی در ولسوالی‌های جنی خیل و ارگون آغاز شده است. همچنان به منظور رشد اقتصاد خانواده‌ها، برنامه‌ی انکشاف اقتصاد روستایی فعالیتش را در ۵۷ روستای پکتیکا آغاز خواهد کرد و از این طریق برای ۴۵۶۰ تن زمینه‌ی کار در درون خانه‌های شان ایجاد می‌شود که خود در بهتر شدن وضع اقتصادی شان موثر است.

MinisterPic2MinisterContractPic3

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۹:۸
Background image

وزارت احیاء و انکشاف دهات دستاورد ها و فعالیت های یکسالۀ خود را با رسانه ها شریک نمود

محترم الحاج ملا محمد یونس آخند زاده سرپرست وزارت احیاء وانکشاف دهات قبل از ظهر امروز دستاورد ها و فعالیت های یک سالۀ خویش را طی کنفرانس خبری در مرکز اطلاعات و رسانه های حکومت به رسانه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۸:۱۹
Background image

آغاز کار (۱۷۵) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولایت پروان

کار (۱۷۵) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولسوالی های سالنگ و شینواری ولایت پروان به ارزش بیش از (۲۴۵) میلیون افغانی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات امروز طی محفلی توسط الحاج ملا محمد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۰ - ۱۵:۲۲
Background image

جلسه هماهنگی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات با نماینده گان مؤسسات دایر گردید

تحت ریاست محترم الحاج ملا محمد یونس آخندزاده وزیر احیاء و انکشاف دهات  قبل از ظهر امروز جلسه هماهنگی با نماینده گان مؤسسات تدویر یافت .

در این جلسه که در مقر وزارت احیاء و انکشاف دهات. . .

BACK TO NEWS