امسال ۳۹۱ پروژه‌ی انکشافی به ارزش ۹۸۱ میلیون افغانی در ولایت بلخ تطبیق می‌شود

content_manager
یکشنبه ۱۳۹۸/۲/۱۵ - ۱۳:۴۸
بلخ

پوهنمل مجیب‌الرحمن کریمی، وزیر احیا و انکشاف دهات امروز با تعدادی از بزرگان قومی بلخ به منظور شنیدن مشکلات مردم آن ولایت دیدار کرد.

در آغاز این دیدار، بزرگان قومی از پوهنمل مجیب‌الرحمن کریمی بابت پروژه‌های انکشافی که با شفافیت و کیفیت خوب در بلخ تطبیق شده‌اند، اظهار خرسندی کرده، پس از آن مشکلات و خواست‌های مردم آن ولایت را با جناب کریمی شریک کردند. مهم ترین خواست‌های بزرگان قومی بلخ تهیه‌ی آب آشامیدنی و توسعه‌ یافتن فعالیت‌های برنامه میثاق شهروندی به دیگر ولسوالی‌های این ولایت بود.

وزیر احیا و انکشاف دهات برای آنان گفت که امسال ۳۹۱ پروژه‌ی انکشافی به ارزش ۹۸۱ میلیون افغانی در سکتورهای مختلف در بلخ تطبیق می‌شود و در کنار آن هم اکنون کار ساخت ۱۳۹ مکتب در این ولایت جریان دارد.

جناب کریمی افزود که برنامه میثاق شهروندی ولسوالی‌های بلخ، چهارکنت، خلم و مارمل را تحت پوشش قرار داده است که کار ۳۵۰ پروژه‌ در این ولسوالی‌ها جریان دارد و این برنامه طی ده سال فعالیتش تمام روستاهای کشور را تحت پوشش قرار خواهد داد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۴:۲۵
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با متنفذین اهل تشیع دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با سید حسن فاضل زاده متنفذ اهل تشیع و نماینده گان شان دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، سید حسن فاضل زاده در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۲:۳۱
Background image

وزیر محترم احیا و انکشاف دهات با سفیر کشور چین و هیأت همراه اش دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با آقای ژاو شینگ سفیر کشور چین در افغانستان و هیئت همراه اش دیدار نمود.

در این دیدار آقای ژاو شینگ از تکمیل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۸:۳۶
Background image

معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات از پارک تکنالوژی دیدن نمود

محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات بعد از ظهر امروز در حالیکه وی را مولوی فضل الرحمن عاصم رئیس سرک سازی، حافظ محمد خان قریشی رئیس انستیتوت. . .

BACK TO NEWS