آغاز کار ساخت ۱۲،۳ کيلو متر سرک در مربوطات ولایت بادغیس توسط سرپرست وزارت احیاء و انکشاف دهات

noor_admin
شنبه ۱۴۰۳/۷/۷ - ۱۶:۱۱
1

کار ساخت (۱۲،۳) کیلومتر در ساحه قادس خوردک ولسوالی قادس ولایت بادغیس به ارزش بیش از (۴۸) میلیون افغانی امروز طی محفلی توسط الحاج ملا محمد یونس آخند زاده سرپرست وزارت احیاء و انکشاف دهات افتتاح گردید.

در مراسم افتتاح این سرک الحاج ملا محمد یونس اخندزاده سرپرست وزارت احیاء و انکشافد هات، هیأت همراه شان، ملا عبدالصمد جاوید والی ولایت بادغیس، رئیس احیاء و انکشاف د هات بادغیس، یکتعداد مسئوولین دیگر و باشنده گان آنجا اشتراک نموده بودند.

این سرک که از بودیجه وزارت احیاء و انکشاف دهات اعمار می گردد در آن (۴۵۵) متر دیوار محافظوی، (۲۸) پایه پلچک و یک واش نیز شامل می باشد.

در جریان کار ساخت این سرک برای صد ها تن کارگر زمینه کار فراهم گردیده و با تکمیل شدن آن مشکلات ترانسپورتی باشنده گان ساحه متذکره مرفوع خواهد گردید.

قابل یادآوریست که محترم الحاج ملا محمد یونس اخندزاده سرپرست وزارت احیاء و انکشاف دهات و هیأت همراه شان از جریان کار بند ذخیروی ولسوالی قادس این ولایت نیز بازدید و نظارت نموده و به مسئوولین مربوطه هدایت داد تا کار ساخت این بند را به وقت معین و به شکل درست آن تکمیل نمایند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۴:۳۲
Background image

کار ساخت یک پل در ولایت زابل آغاز شد

کار ساخت یک پل به طول (۴۰) متر در قریه جعفر علی خیل ولسوالی شاجوی ولایت زابل به مصرف (۱۷٫۵) میلیون افغانی توسط محترم الحاج مولوی عبدالرحمن حلیم معین مالی و اداری وزارت احیاء و انکشاف. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۹:۴۷
Background image

کار ساخت (۲،۰۸۹) کیلو مترسرک جغل‌ فرش در مربوطات ولسوالی علیشنگ ولایت لغمان آغاز شد

کار ساخت  (۲،۰۸۹)  کیلو متر سرک جغل‌ فرش از منطقه واینگل الی اولیا بالای ولسوالی علیشنگ ولایت لغمان به مصرف حدود (۲۰) میلیون افغانی توسط محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی معین امور آبادی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۶:۱۳
Background image

معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات از روند کار پروژه ‌های انکشافی در ننگرهار نظارت نمود

محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی، معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات، در جریان سفر کاری خود به ولایت ننگرهار، از روند کار شبکه آبرسانی در شهرک مهاجرین عودت‌کننده این ولایت و. . .

BACK TO NEWS