جریان کار ساخت یک شبکه آب آشامیدنی به ارزش ۷.۲ میلیون افغانی در سمنگان

content_manager
دوشنبه ۱۳۹۸/۲/۳۰ - ۴:۵۵
سمنگان

کار ساخت یک شبکه‌ی آب آشامیدنی صحی به ارزش ۷.۲ میلیون افغانی از طرف برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت بازسازی و انکشاف دهات، در قریه‌های چهارسنگ، ده نو سارباغ، داخل زو و پس حصار ولسوالی خرم و سارباغ ولایت سمنگان ۸۰ درصد پیش رفته است.

این شبکه دارای ۵۵۷۰ متر طول، ۳ شیردهن و ۴ ذخیره با حجم مجموعی ۱۴۰ متر مکعب آب می‌باشد.

در جریان کار شبکه‌ی مذکور ۲۰۰۰ روز کاری برای کارگران فنی و غیر فنی فراهم شده و پس از تکمیل شدن، ۱۵۹ خانواده از مزایای آن مستفید خواهند شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۹ - ۶:۱۵
Background image

تکمیل و بهره برداری (۶) پروژه انکشافی و آغاز (۶۹) پروژه معیشتی در مربوطات ولایت جوزجان

ششس پروژه انکشاقی به مصرف بیش از (۱۹) میلیون افغانی در مربوطات ولسوالی آقچه و مرکز ولایت جوزجان توسط محترم الحاج مولوی شرف الدین مسلم معین پلان و پالیسی وزارت احیاء و انکشاف دهات به. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۹ - ۶:۹
Background image

تکمیل و بهره برداری (۳) شبکه آبرسانی در مربوطات ولایت فاریاب

سه شبکه آبرسانی در مربوطات ولسوالی های اندخوی و دولت آباد ولایت فاریاب به مصرف بیش از (۲۱) میلیون افغانی از طریق ریاست احیاء و انکشاف دهات آن ولایت تکمیل و امروز طی محفلی توسط محترم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۱۱:۳۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با نماینده دفتر یونیسف و هیئت همراه اش دیدار کرد

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با نماینده دفتر یونیسف و هیئت همراه اش دیدار کرد.

در آغاز این دیدار، نماینده دفتر یونیسف  از تأمین امنیت. . .

BACK TO NEWS