جریان کار تهیه‌ی آب آشامیدنی برای کوچیان و مواشی آنان در ولایت زابل

mrrd_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۴ - ۱۰:۳۱
په زابل ولایت کې کوچیانو او د هغوی څارویو ته د څښلو اوبو د برابرولو چارې روانې دي

کار فراهم آوری آب آشامیدنی صحی برای کوچیان و مواشی آنان در قلات، مرکز ولایت زابل از سوی برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات زیر چتر پروگرام انکشاف کوچی‌ها ۳۰ درصد پیش رفته است.

این پروژه از طریق شورای انکشافی ایلبند کوچی‌های سیار و نیمه سیار ملا محمد جان آخوند تطبیق می‌شود و شامل ساخت یک ذخیره‌ی آب به ظرفیت ۱۲ متر مکعب، حفر یک حلقه چاه آب آشامیدنی صحی به عمق۱۰۰ متر و به اعمار یک آخور آب آشامیدنی برای حیوانات به طول ۲۵ متر، می‌شود.

گفتنی است که با تطبیق این پروژه برای ۱۰۰ خانواده‌ از کوچی‌های سیار و نیمه سیار و همچنان ۱۲۰۰ راس از مواشی آن‌ها، آب آشامیدنی تهیه خواهد شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۳:۵۹
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با معاون والی ولایت کاپیسا دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با شیخ اسدالله سنان معاون  والی ولایت کاپیسا و ملا عبدالصمد صادق رئیس احیاء و انکشاف دهات آن ولایت دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۳:۱۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت هلمند دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با محترم مولوی امان الدین منصور والی ولایت هلمند و الحاج ملا محمود ثانی رئیس احیاء و انکشاف دهات آن ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۰:۱۲
Background image

اعلان پروسه لیلام

وزارت احياء وانكشاف دهات در نظر دارد تا (١٢١) عراده وسایط مختلف النوع قابل لیلام خویش را به تاریخ ١٤٠٥/۱/١٨ روز سه شنبه از طریق پروسه لیلام به فروش برساند.

اشخاص و شرکت های که خواهش. . .

BACK TO NEWS