دیدار مشاور منطقوی دفتر صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل از شرکای کلیدی سکتور آب وحفظ الصحه

content_manager
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۲/۳۱ - ۱۱:۳۵
RU - WATSIP

خانم تیرس دولی (Therese Dooley)، مشاور بخش آب، حفظ الصحه و تعلیمات نظافت (WASH) کشورهای جنوب آسیای دفتر صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (UNICEF) با شرکای کلیدی سکتور WASH در وزارت احیا و انکشاف دهات دیدار کرد.

در این نشست که ۳۱ ثور سال روان برگزار شد، نماینده‌های عالی‌رتبه بخش WASH از وزارت‌خانه‌های احیا و انکشاف دهات، صحت عامه و معارف و اداره UNICEF در افغانستان اشتراک ورزیده بودند.

خانم تیرس دولی هدف اصلی این جلسه را بررسی فعالیت‌های مربوط بخش WASH در افغانستان، پیشرفت‌ها و حصول اطمینان از این که برنامه موازی با اهداف و مقاصد اداره UNICEF  پیش می‌رود، خواند.

در این جلسه، داکتر محمد جاوید، مسئول بخش حفظ الصحه و تعلیمات نظافت، برنامه ملی آبرسانی، حفظ الصحه محیطی و آبیاری، وزارت احیا و انکشاف دهات از هماهنگی در پروسه حفظ الصحه به رهبری مردم مطابق به شرایط افغانستان (AC CLTS) در روستاهای کشور یادآور شده، تأکید کرد که تطبیق این شیوه در جلوگیری و توقف عمل رفع حاجت در فضای آزاد موثر تمام شده و مردم نیز تشویق شده اند تا بیشتر از مبرزهای اعمار شده استفاده کنند که این پروسه کاراتر از عملی کردن شیوه‌های قبلی که وابسته به کمک مالی بود، می‌باشد.

داکتر جاوید افزود که تا کنون ۵ هزار قریه و ۱۵ ولسوالی به عنوان قریه‌جات و ولسوالی‌های عاری از رفع حاجت در فضای آزاد (ODF) در کشور اعلان شده است. او نیز همچنان گفت که در سال‌های پیشرو، حدود ۳۰ ولسوالی به عنوان ولسوالی‌های ODF اعلان شده و استراتیژی ملی حفظ الصحه نیز ایجاد خواهد شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۳:۵۹
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با معاون والی ولایت کاپیسا دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با شیخ اسدالله سنان معاون  والی ولایت کاپیسا و ملا عبدالصمد صادق رئیس احیاء و انکشاف دهات آن ولایت دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۳:۱۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت هلمند دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با محترم مولوی امان الدین منصور والی ولایت هلمند و الحاج ملا محمود ثانی رئیس احیاء و انکشاف دهات آن ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۰:۱۲
Background image

اعلان پروسه لیلام

وزارت احياء وانكشاف دهات در نظر دارد تا (١٢١) عراده وسایط مختلف النوع قابل لیلام خویش را به تاریخ ١٤٠٥/۱/١٨ روز سه شنبه از طریق پروسه لیلام به فروش برساند.

اشخاص و شرکت های که خواهش. . .

BACK TO NEWS