تکمیل کار ساخت ۲۱۰ متر سربند آبیاری به ارزش بیش از ۷ میلیون افغانی در خوست

content_manager
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۱/۶ - ۸:۲۸
خوست

کار ساخت ۲۱۰ متر سربند آبیاری به ارزش بیش از ۷ میلیون افغانی در قریه کاندی مرکز ولایت خوست از سوی برنامه انسجام ساحوی وزارت احیا و انکشاف دهات تکمیل و به بهره برداری سپرده شد.

در جریان تطبیق این پروژه ۳۸۶۱ روز کاری به میان آمده است و پس از تکمیل شدن، ۱۴۰۰ خانواده از آن مستفید شده و ۴۰۰۰ جریب زمین زراعتی تحت پوشش منظم آبیاری قرار گرفته است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۰:۵۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت نورستان دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با الحاج مولوی ذین‌العابدین عابد والی ولایت نورستان دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، والی ولایت نورستان در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۱۰:۵۷
Background image

کار( ۲۱۵۳ ) پروژه مختلف انکشافی از سوی وزارت احیاء و انکشاف دهات در (۲۳) ولایت کشور آغاز شد

کار (۲۱۵۳) پروژه مختلف انکشافی در (۲۱۵۳) قریه مربوط به( ۳۸) ولسوالی در( ۲۳) ولایت کشور، به هزینه حدود (۸۶) میلیون دالر امریکایی، زیرچتر وزارت احیاء و انکشاف دهات و با هماهنگی برنامه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۱ - ۱۱:۴
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت دایکندی دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با الحاج مولوی تور جان احمدی والی ولایت دایکندی دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، والی ولایت دایکندی در مورد. . .

BACK TO NEWS