آغاز کار ۲۴۷ پروژه‌ی انکشافی به ارزش ۵۹۸ میلیون افغانی و به بهره برداری سپرده شدن ۴۵ پروژه‌ی دیگر به ارزش ۲۲۴ میلیون افغانی در خوست

content_manager
شنبه ۱۳۹۸/۵/۵ - ۱۰:۵۸
خوست

پوهنمل مجیب‌الرحمن کریمی، وزیر احیا و انکشاف دهات در سفری به خوست کار ۲۴۷ پروژه به ارزش ۵۹۸ میلیون افغانی را افتتاح کرده و ۴۵ پروژه‌ی دیگر به ارزش ۲۲۴ میلیون افغانی را در سکتور‌های مختلف به بهره برداری سپرد.
وزیر احیا و انکشاف دهات در مراسمی که به همین منظور برگزار شده بود گفت که در ۲۴۷ پروژه‌ای که امروز افتتاح شد، ۱۵ پروژه‌ی تهیه‌ی آب آشامیدنی و آبیاری، ۲۱ پروژه‌ی کاریز، پروژه‌های سرک‌سازی، دیوارهای استنادی و ساخت پلی به طول ۱۲۰ متر در ولسوالی باک شامل می‌شود و از جمله پروژه‌های افتتاح شده، کار ۲۱۰ پروژه از سوی برنامه ملی میثاق شهروندی به گونه‌ی رسمی آغاز شده است.
جناب کریمی افزود: «در کنار این‌ها، امروز ۴۵ پروژه‌ی انکشافی به  ارزش ۲۲۴ میلیون افغانی به بهره برداری سپرده می‌شود. در این پروژه‌ها تطبیق ۱۸ پروژه‌ی آبرسانی و آبیاری، پنج پروژه‌ی ساخت کاریز و پلچک‌ها، پروژه سرک کاروان سرای و پروژه‌ی ساخت دو سرک و پل شامل می‌شود که سرک اول ۱۱ کیلومتر و پل اتصالی ۸۰ متر طول داشته در ولسوالی زازی میدان ساخته شده است و طول سرک دومی که در ولسوالی تنی به بهره برداری سپرده می‌شود، ۲.۵ کیلومتر است
در ادامه وزیر احیا و انکشاف دهات در مورد برنامه میثاق شهروندی گفت که هم اکنون کار ۲۱۰ پروژه‌ی این برنامه به ارزش ۲۲۰ میلیون افغانی در ولسوالی‌های گربز، اسماعیل خیل، نادرشاه کوت و مرکز خوست جریان دارد و ۱۹ پروژه‌ی دیگر با ۴۵۸۰۰ مستفید شونده، تکمیل و به بهره برداری سپرده شده است. گفتنی‌ست که برنامه ملی میثاق شهروندی در مراحل بعدی، تمام ولسوالی‌های ولایت خوست را تحت پوشش قرار خواهد داد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۸:۴۶
Background image

جلسه هماهنگی با نماینده گان مؤسسات از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات دایر گردید

تحت ریاست محترم الحاج ملا محمد یونس آخند زاده وزیر احیاء و انکشاف دهات قبل از ظهر امروز جلسه هماهنگی در ارتباط به آب و حفظ الصحه با نماینده گان مؤسسات تدویر یافت .

در این جلسه که در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۳:۵۱
Background image

کار پروژه ‌های انکشافی آبرسانی برای مهاجرین عودت کننده در ولایت ننگرهار آغاز شد

کار ساخت (۹) شبکه‌ آبرسانی در کمپ ‌های جدید مهاجرین عودت ‌کننده در ولسوالی ‌های خوگیانی، رودات و پچیراگام، همچنان کار ترمیم (۲۰) شبکه‌ آبرسانی و (۵۰) حلقه‌ چاه در ولسوالی ‌های سرخرود و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۹:۲۵
Background image

(۲۷) شبکه آبرسانی در مربوطات ولایت ننگرهار به بهره برداری سپرده شد

کار ساخت (۲۷) شبکه آبرسانی در مربوطات (۱۷) ولسوالی ولایت ننگرهار و کمپ عمری تورخم به ارزش  (۱۴۷)  میلیون افغانی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات امروز طی محفلی توسط محترم الحاج ملا. . .

BACK TO NEWS