تکمیل کار حفر دو حلقه چاه آب به ارزش ۳۵۰ هزار افغانی در تخار

content_manager
دوشنبه ۱۳۹۸/۶/۴ - ۱۵:۳۳
تخار

کار حفر دو حلقه چاه آب اشامیدنی صحی به عمق ۴۰ متر و ارزش مجموعی بیش از۳۵۰هزار افغانی از سوی برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات در روستای حاجی برگیت ولسوالی بهارک ولایت تخار تکمیل و به بهره برداری سپرده شد.
در جریان حفر این چاه‌ها ۲۸ روز کاری برای کارگران فنی و غیرفنی ایجاد شده و پس از تکمیل شدن ۶۷ خانواده از آن مستفید شده اند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۳:۵۹
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با معاون والی ولایت کاپیسا دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با شیخ اسدالله سنان معاون  والی ولایت کاپیسا و ملا عبدالصمد صادق رئیس احیاء و انکشاف دهات آن ولایت دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۳:۱۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت هلمند دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با محترم مولوی امان الدین منصور والی ولایت هلمند و الحاج ملا محمود ثانی رئیس احیاء و انکشاف دهات آن ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۰:۱۲
Background image

اعلان پروسه لیلام

وزارت احياء وانكشاف دهات در نظر دارد تا (١٢١) عراده وسایط مختلف النوع قابل لیلام خویش را به تاریخ ١٤٠٥/۱/١٨ روز سه شنبه از طریق پروسه لیلام به فروش برساند.

اشخاص و شرکت های که خواهش. . .

BACK TO NEWS