​​​​​​​تکمیل کار یک کانال آبیاری به ارزش ۱.۸ میلیون افغانی در کنر

content_manager
یکشنبه ۱۳۹۸/۱/۱۱ - ۱۴:۴۳
کنر

یک کانال آبیاری به ارزش ۱.۸ میلیون افغانی که کار آن چندی قبل توسط پوهنمل مجیب الرحمن کریمی، وزیر احیا و انکشاف دهات افتتاح شده بود، از سوی برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات در روستای کوتگی کوزکلی ولسوالی نرنگ ولایت کنر تکمیل و به بهره برداری سپرده شد.

این کانال دارای ۱۴۲۳ متر طول، ۲۰۸ متردیوار استنادی، ۹ حقابه و یک سربند می‌باشد ‌و در جریان اعمار آن برای ۱۵۱۴ کارگر فنی و غیر فنی زمینه‌ی کار فراهم شده است.

گفتنی‌ست که ۲۰۳ خانواده از مزایای پروژه‌ی مذکور مستفید می‌شوند و ۴۵۰ جریب زمین زراعتی تحت پوشش آبیاری قرار گرفته، از تخریب آن‌ها‌ جلوگیری می‌شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۵ - ۱۱:۲۷
Background image

نشست هماهنگی با نمایندگان مؤسسات از سوی وزارت احیا و انکشاف دهات دایر گردید

نشست هماهنگی با نمایندگان مؤسسات پیرامون آبرسانی و حفظ‌الصحه، به ریاست محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر  احیا و انکشاف دهات، برگزار گردید.

این نشست که در مقر وزارت احیا و انکشاف. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۳ - ۱۲:۳
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت پکتیا ملاقات نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با محترم مولوی مهرالله حماد والی ولایت پکتیا دیدار نمود.

 

در آغاز دیدار، والی ولایت پکتیا از فعالیت‌ های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۶ - ۱۲:۰
Background image

وزیر محترم وزارت احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت لغمان دیدار کرد

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کار اش با الحاج قاری بختیار معاذ والی ولایت لغمان، در حالیکه محترم مولوی شرف الدین مسلم معین پلان و پالیسی وزارت. . .

BACK TO NEWS