​​​​​​​تکمیل کار یک کانال آبیاری به ارزش ۱.۸ میلیون افغانی در کنر

content_manager
یکشنبه ۱۳۹۸/۱/۱۱ - ۱۴:۴۳
کنر

یک کانال آبیاری به ارزش ۱.۸ میلیون افغانی که کار آن چندی قبل توسط پوهنمل مجیب الرحمن کریمی، وزیر احیا و انکشاف دهات افتتاح شده بود، از سوی برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات در روستای کوتگی کوزکلی ولسوالی نرنگ ولایت کنر تکمیل و به بهره برداری سپرده شد.

این کانال دارای ۱۴۲۳ متر طول، ۲۰۸ متردیوار استنادی، ۹ حقابه و یک سربند می‌باشد ‌و در جریان اعمار آن برای ۱۵۱۴ کارگر فنی و غیر فنی زمینه‌ی کار فراهم شده است.

گفتنی‌ست که ۲۰۳ خانواده از مزایای پروژه‌ی مذکور مستفید می‌شوند و ۴۵۰ جریب زمین زراعتی تحت پوشش آبیاری قرار گرفته، از تخریب آن‌ها‌ جلوگیری می‌شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۳:۵۹
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با معاون والی ولایت کاپیسا دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با شیخ اسدالله سنان معاون  والی ولایت کاپیسا و ملا عبدالصمد صادق رئیس احیاء و انکشاف دهات آن ولایت دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۳:۱۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت هلمند دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با محترم مولوی امان الدین منصور والی ولایت هلمند و الحاج ملا محمود ثانی رئیس احیاء و انکشاف دهات آن ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۰:۱۲
Background image

اعلان پروسه لیلام

وزارت احياء وانكشاف دهات در نظر دارد تا (١٢١) عراده وسایط مختلف النوع قابل لیلام خویش را به تاریخ ١٤٠٥/۱/١٨ روز سه شنبه از طریق پروسه لیلام به فروش برساند.

اشخاص و شرکت های که خواهش. . .

BACK TO NEWS