دیدار وزیر باسازی و انکشاف دهات با نمایندگان پروژه‌ی اقرای بانک جهانی

content_manager
یکشنبه ۱۳۹۸/۲/۲۹ - ۱۱:۳۵
دیدار با نماینده پروژه اقرا

پوهنمل مجیب‌الرحمن کریمی، وزیر باسازی و انکشاف دهات با نمایندگان پروژه‌ی اقرای بانک جهانی به منظور هماهنگی بهتر و پیدا کردن بودجه برای ساخت تعمیر ۶ هزار مکتب در سراسر کشور، دیدار کرد.

وزیر باسازی و انکشاف دهات در این دیدار از کمک‌های بانک جهانی تشکر کرده، افزود که در مرحله‌ی اول ساخت تعمیر ۶ هزار مکتب، تعمیر ۲۶۴۷ مکتب در ۱۷ ولایت کشور ساخته خواهد شد که از این میان، کار ساخت ۱۴۰۰ مکتب جریان دارد.

جناب کریمی از نمایندگان بانک جهانی خواست تا در پیدا کردن بودجه برای مرحله‌ی دوم ساخت تعمیر مکاتب کمک کنند.

نمایندگان بانک جهانی با اظهار سپاس از همکاری و مدیریت خوب وزارت باسازی و انکشاف دهات، تعهد سپردند که در بخش پیدا کردن بودجه برای ساخت مکاتب باقی مانده، تلاش و همکاری بیشتر خواهند کرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۸:۴۶
Background image

جلسه هماهنگی با نماینده گان مؤسسات از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات دایر گردید

تحت ریاست محترم الحاج ملا محمد یونس آخند زاده وزیر احیاء و انکشاف دهات قبل از ظهر امروز جلسه هماهنگی در ارتباط به آب و حفظ الصحه با نماینده گان مؤسسات تدویر یافت .

در این جلسه که در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۳:۵۱
Background image

کار پروژه ‌های انکشافی آبرسانی برای مهاجرین عودت کننده در ولایت ننگرهار آغاز شد

کار ساخت (۹) شبکه‌ آبرسانی در کمپ ‌های جدید مهاجرین عودت ‌کننده در ولسوالی ‌های خوگیانی، رودات و پچیراگام، همچنان کار ترمیم (۲۰) شبکه‌ آبرسانی و (۵۰) حلقه‌ چاه در ولسوالی ‌های سرخرود و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۹:۲۵
Background image

(۲۷) شبکه آبرسانی در مربوطات ولایت ننگرهار به بهره برداری سپرده شد

کار ساخت (۲۷) شبکه آبرسانی در مربوطات (۱۷) ولسوالی ولایت ننگرهار و کمپ عمری تورخم به ارزش  (۱۴۷)  میلیون افغانی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات امروز طی محفلی توسط محترم الحاج ملا. . .

BACK TO NEWS