تکمیل کار یک سربند و دیوار محافظتی به ارزش ۱۳ میلیون افغانی در لغمان

Ehsan_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۲/۱۷ - ۱:۱۷
لغمان

کار ساخت ۷۵ متر سربند و ۴۶۰ متر دیوار محافظتی به ارزش بیش از ۱۳ میلیون افغانی از سوی دفتر انسجام برنامه‌های ساحوی وزارت احیا و انکشاف دهات در روستای شاهی ولسوالی الینگار ولایت لغمان تکمیل و به بهره برداری سپرده شد.

در جریان تطبیق این پروژه‌ ۶۵۲۴ روز کاری ایجاد شده و پس از تکمیل شدن، ۲۱ هزار تن از باشندگان محل از مزایای آن مستفید شده اند.

گفتنی است که با ساخت سربند مذکور صدها جریب زمین زراعتی نیز تحت پوشش منظم آبیاری قرار گرفته است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۹:۱۹
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت پروان ملاقات نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با محترم شیخ عزیز الرحمن منصور والی ولایت پروان دیدار نمود.

در این دیدار والی پروان مشکلات و نیازمندی های. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۳:۵۲
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با نماینده دفتر یونیسف و هیئت همراه اش دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با داکتر تاج ‌الدین نماینده دفتر یونیسف و هیئت همراه اش دیدار نمود.

در آغاز دیدار، محترم تاج‌ الدین نماینده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۲:۲۹
Background image

وزیر محترم احیا و انکشاف دهات با رئیس دفتر (UNDP) و هیأت همراه اش دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با آقای ستیفن رودریکس رئیس دفتر (UNDP) و هیئت همراه اش دیدار نمود.

در این دیدار آقای ستیفن رودریکس رئیس. . .

BACK TO NEWS