نهایی‌سازی پلان عمل ده‌ساله و چارچوب آزمایش و تضمین کیفیت تجهیزات انرژی قابل تجدید

mrrd-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۷ - ۱۴:۴۹
د انرژۍ په سکټور کې دوه مهم سندونه نهایي شول

برنامه انرژی پایدار برای انکشاف دهات وزارت احیا و انکشاف دهات، دو سند سکتور انرژی را که به همکاری تخنیکی و مالی برنامه انکشافی ملل متحد در هماهنگی با ادارات ذیدخل تهیه شده بود، طی ورکشاپ دو روزه (۱ و ۲ جدی) با حضور نمایندگان اداره‌ی تنظیم خدمات انرژی، د افغانستان برشنا شرکت، اداره‌ی ملی استندرد، دانشگاه کابل، اتحادیه‌ی انرژی قابل تجدید، وزارت زراعت و مالداری، انجمن قرضه‌های کوچک افغانستان و سایر ادارات ذیدخل در سکتور انرژی، شریک و نهایی ساخت.

در این ورکشاپ دو روزه، چارچوب آزمایش و تضمین کیفیت تجهیزات انرژی قابل تجدید، که از سوی برنامه‌ی انرژی پایدار و اداره‌ی ملی استندرد تهیه شده و پلان عمل ۱۰ ساله (۱۴۰۰-۱۴۱۰) ستراتیژی انرژی قابل تجدید برای دهات افغانستان، که از سوی برنامه‌ی انرژی پایدار آماده شده است، با اشتراک کنندگان ورکشاپ شریک شده‌، مورد تایید قرار گرفت.

قابل ذکر است که این دو سند در مطابقت با اسناد ملی کشور و اهداف انکشاف پایدار (SDGs) تهیه شده است و در تطبیق فعالیت‌های انرژی و پروژه‌های کوچک برق در سطح دهات کشور ممد خواهد بود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۹:۱۹
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت پروان ملاقات نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با محترم شیخ عزیز الرحمن منصور والی ولایت پروان دیدار نمود.

در این دیدار والی پروان مشکلات و نیازمندی های. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۳:۵۲
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با نماینده دفتر یونیسف و هیئت همراه اش دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با داکتر تاج ‌الدین نماینده دفتر یونیسف و هیئت همراه اش دیدار نمود.

در آغاز دیدار، محترم تاج‌ الدین نماینده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۲:۲۹
Background image

وزیر محترم احیا و انکشاف دهات با رئیس دفتر (UNDP) و هیأت همراه اش دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با آقای ستیفن رودریکس رئیس دفتر (UNDP) و هیئت همراه اش دیدار نمود.

در این دیدار آقای ستیفن رودریکس رئیس. . .

BACK TO NEWS