تکمیل کار ترمیم و بازسازی 80 کیلومتر سرک در مربوطات ولسوالی های علینگار و بادپش ولایت لغمان

noor_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۳/۴ - ۱۰:۵۱
2

کار ترمیم و بازسازی 80 کیلومتر سرک در مربوطات ولسوالی های علینگار و بادپش ولایت لغمان به مصرف بیش از (90) میلیون افغانی به حمایت مالی پروگرام غذایی جهان( WFP ) ، همکاری تخنیکی موسسه ( FGA) زیر چتر و نظارت ریاست احیا وانکشاف دهات آن ولایت تکمیل و به بهره برداری سپرده شد.

به گفته مولوی محمد ظاهر زرکمر رئیس احیا وانکشاف دهات ولایت لغمان این پروژه ها شامل 12 کیلومتر سرک در قریه کلمان، 8 کیلومتر در قریه سنگر و 10 کیلومتر در قریه ساو ولسوالی علینگار بوده و همچنان 50 کیلومتر سرک در قرای اندرول و شاه گلیان ولسوالی بادپش می باشد که در مدت 9 ماه بازسازی و تکمیل گردید و با تکمیل شدن آن برای هزاران تن از باشنده گان محل زمینه رفت و امد آسان گردیده و همچنان در این پروژه ها برای (1000) تن کارگر زمینه کار فراهم گردیده است .

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۹:۸
Background image

وزارت احیاء و انکشاف دهات دستاورد ها و فعالیت های یکسالۀ خود را با رسانه ها شریک نمود

محترم الحاج ملا محمد یونس آخند زاده سرپرست وزارت احیاء وانکشاف دهات قبل از ظهر امروز دستاورد ها و فعالیت های یک سالۀ خویش را طی کنفرانس خبری در مرکز اطلاعات و رسانه های حکومت به رسانه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۸:۱۹
Background image

آغاز کار (۱۷۵) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولایت پروان

کار (۱۷۵) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولسوالی های سالنگ و شینواری ولایت پروان به ارزش بیش از (۲۴۵) میلیون افغانی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات امروز طی محفلی توسط الحاج ملا محمد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۰ - ۱۵:۲۲
Background image

جلسه هماهنگی از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات با نماینده گان مؤسسات دایر گردید

تحت ریاست محترم الحاج ملا محمد یونس آخندزاده وزیر احیاء و انکشاف دهات  قبل از ظهر امروز جلسه هماهنگی با نماینده گان مؤسسات تدویر یافت .

در این جلسه که در مقر وزارت احیاء و انکشاف دهات. . .

BACK TO NEWS