تهیه‌ی آب آشامیدنی برای ۷۰۰ خانواده در بلخ

content_manager
شنبه ۱۳۹۷/۱۲/۱۸ - ۱۲:۴۷
Balkh

کار یک شبکه‌ی آبرسانی سولری به ارزش بیش از ۵ میلیون افغانی از سوی برنامه آبرسانی روستایی وزارت احیا و انکشاف دهات در روستای نوآباد سفلی ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ تکمیل شده و مورد بهره برداری قرار گرفت.

این شبکه که کار آن در دو مرحله تکمیل شده است شامل حفر چاهی به عمق ۹۰ متر، ساخت یک ذخیره‌ی مرتفع به ظرفیت ۲۰ متر مکعب، کشیدن ۵ کیلومتر پایت، نصب ۲۷ تخته سولر، یک واتر پمپ و ۴۳۵ شیردهن در درون خانه‌ها می شود.

در جریان کار پروژه‌ی مذکور ۱۶۵ روز کاری ایجاد شده و با تکمیل آن حدود ۷۰۰ خانواده به آب آشامیدنی صحی دسترسی یافته اند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۴:۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات به ولایت های غزنی و زابل سفر نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیاء و انکشاف دهات و هیآت همراه شان از ریاست های احیاء و انکشاف دهات ولایت های غزنی و زابل دیدار نمودند.

 

 در این دیدار محترم وزیر صاحب با. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۷ - ۸:۲۴
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت نورستان و بزرگان قومی آنجا دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با الحاج مولوی زین‌العابدین عابد والی ولایت نورستان و بزرگان قومی آن ولایت دیدار نمود.

در آغاز این دیدار،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۴:۲۵
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با متنفذین اهل تشیع دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با سید حسن فاضل زاده متنفذ اهل تشیع و نماینده گان شان دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، سید حسن فاضل زاده در. . .

BACK TO NEWS