بزرگداشت از روز جهانی همبستگی زنان در وزارت احیا و انکشاف دهات

content_manager
سه‌شنبه ۱۳۹۷/۱۲/۱۴ - ۱۰:۲۷
تجلیل از روز زن

از روز جهانی همبستگی زنان طی محفلی در وزارت احیا و انکشاف دهات با حضور معراج‌الدین شمس معین مالی و اداری، رؤسا و جمعی از کارمندان این وزارت در تالار انستیتوت احیا و انکشاف دهات بزرگداشت به عمل آمد.

معراج‌الدین شمس، معین مالی و اداری وزارت احیا و انکشاف دهات در این محفل گفت که هیأت رهبری وزارت احیا و انکشاف دهات بر رعایت جندر در تمام عرصه های کاری این وزارت تأکید می‌ورزد و به همین دلیل ۵۰ درصد اعضای شوراهای انکشافی این وزارت را خانم‌ها تشکیل می‌دهند.  جناب شمس افزود که از طریق برنامه انکشاف اقتصاد روستایی ۵ هزار گروپ پس انداز و ۵۱۰ اتحادیه‌ی قرضه و پس انداز در روستا‌ها ایجاد شده است که اکثر این اتحادیه‌ها توسط خانم‌ها مدیریت می‌شوند. او همچنان گفت که وزارت احیا و انکشاف دهات حدود ۱۶۰ هزار دالر را برای تحصیلات زنان در مقطع لیسانس و ماستری اختصاص داده است که همه نشانه‌های حمایت از زنان و احترام به جایگاه‌ و حقوق شان به عنوان بخش انکار ناپذیر جامعه می‌باشد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۹ - ۶:۱۵
Background image

تکمیل و بهره برداری (۶) پروژه انکشافی و آغاز (۶۹) پروژه معیشتی در مربوطات ولایت جوزجان

ششس پروژه انکشاقی به مصرف بیش از (۱۹) میلیون افغانی در مربوطات ولسوالی آقچه و مرکز ولایت جوزجان توسط محترم الحاج مولوی شرف الدین مسلم معین پلان و پالیسی وزارت احیاء و انکشاف دهات به. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۹ - ۶:۹
Background image

تکمیل و بهره برداری (۳) شبکه آبرسانی در مربوطات ولایت فاریاب

سه شبکه آبرسانی در مربوطات ولسوالی های اندخوی و دولت آباد ولایت فاریاب به مصرف بیش از (۲۱) میلیون افغانی از طریق ریاست احیاء و انکشاف دهات آن ولایت تکمیل و امروز طی محفلی توسط محترم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۱۱:۳۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با نماینده دفتر یونیسف و هیئت همراه اش دیدار کرد

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با نماینده دفتر یونیسف و هیئت همراه اش دیدار کرد.

در آغاز این دیدار، نماینده دفتر یونیسف  از تأمین امنیت. . .

BACK TO NEWS