امضای قرارداد ساخت دو دیوار استنادی به ارزش ۲۷.۶ میلیون افغانی در ننگرهار

content_manager
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۱ - ۹:۳۵
په ننګرهار کې د ۲۷.۶ میلیونه افغانیو په ارزښت دوو استنادي دیوالونو هوکړه لیکونه لاسلیک شول

قرارداد ساخت دو دیوار استنادی به ارزش مجموعی ۲۷.۶ میلیون افغانی از سوی دفتر انسجام برنامه‌های ساحوی وزارت احیا و انکشاف دهات در روستاهای لوخی و هجوم ولسوالی سپین غر ولایت ننگرهار میان رییس احیا و انکشاف دهات این ولایت و شورای انکشافی مربوطه به امضا رسید.

این دیوارها دارای۲۹۶ و ۶۶۸ متر طول بوده و با ساخت آن‌ها صدها جریب زمین زراعتی از تهدید سیلاب‌ها محافظت خواهد شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۰:۱۶
Background image

از روند کار های ساختمانی سرک ولسوالی واخان ولایت بدخشان بازدید به ‌عمل آمد

مولوی شرف‌الدین مسلم، معین پلان و پالیسی وزارت احیاء و انکشاف دهات، در جریان سفر کاری خود به ولایت بدخشان در رآس یک هیأت، از روند کار های ساختمانی سرک ولسوالی واخان که با هزینه (۳۶۵) می. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۴:۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات به ولایت های غزنی و زابل سفر نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیاء و انکشاف دهات و هیآت همراه شان از ریاست های احیاء و انکشاف دهات ولایت های غزنی و زابل دیدار نمودند.

 

 در این دیدار محترم وزیر صاحب با. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۷ - ۸:۲۴
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت نورستان و بزرگان قومی آنجا دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با الحاج مولوی زین‌العابدین عابد والی ولایت نورستان و بزرگان قومی آن ولایت دیدار نمود.

در آغاز این دیدار،. . .

BACK TO NEWS