امضای قرارداد بازسازی یک کاریز به ارزش حدود ۲.۹ میلیون افغانی در زابل

content_manager
دوشنبه ۱۳۹۷/۱۲/۶ - ۹:۵۴
زابل

۶ حوت ۱۳۹۷

قرارداد بازسازی یک کاریز در قریه‌ی جژگه ولسوالی میزانی ولایت زابل به ارزش ۲.۹ میلیون افغانی با شورای انکشافی روستای مذکور به امضا رسید.

این پروژه که از سوی دفتر انسجام برنامه‌های ساحوی وزارت احیا و انکشاف دهات تطبیق می‌شود زمینه‌ی سیراب شدن ۱۵۰ جریب زمین زراعتی را فراهم کرده و ۲۲۵ خانواده به گونه‌ی مستقیم از آن مستفید خواهند شد.

گفتنی است که قرارداد پنج کاریز دیگر به ارزش ۱۸ میلیون افغانی نیز در مرحله‌ی طرح و براورد قرار دارد که در سال آینده (۱۳۹۸) تطبیق خواهند شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۴:۲۵
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با متنفذین اهل تشیع دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با سید حسن فاضل زاده متنفذ اهل تشیع و نماینده گان شان دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، سید حسن فاضل زاده در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۲:۳۱
Background image

وزیر محترم احیا و انکشاف دهات با سفیر کشور چین و هیأت همراه اش دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با آقای ژاو شینگ سفیر کشور چین در افغانستان و هیئت همراه اش دیدار نمود.

در این دیدار آقای ژاو شینگ از تکمیل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۸:۳۶
Background image

معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات از پارک تکنالوژی دیدن نمود

محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات بعد از ظهر امروز در حالیکه وی را مولوی فضل الرحمن عاصم رئیس سرک سازی، حافظ محمد خان قریشی رئیس انستیتوت. . .

BACK TO NEWS