جریان کار ساخت ۱۸۵ پروژه‌ی انکشافی به ارزش بیش از ۳۲۰ میلیون افغانی در هلمند

content_manager
شنبه ۱۳۹۸/۱/۳۱ - ۵:۲۲
Helmand

کار ساخت ۱۸۵ پروژه‌ی انکشافی برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات به ارزش ۳۲۰ میلیون افغانی، علاوه بر لشکرگاه، مرکز ولایت هلمند در ولسوالی‌های نادعلی و ناوه این ولایت جریان دارد.

این پروژه‌ها شامل حفر ۱۰ چاه آب آشامیدنی صحی و اعمار ۱۷۵ کانال معیاری می‌باشد که ۳۵ پروژه‌ی آن در ولسوالی نادعلی، ۱۰۰ پروژه در ناوه و ۵۰ پروژه‌ی دیگر در لشکرگاه در حال تطبیق است.

در جریان کارپروژه‌های متذکره ۱۵۳ هزار روز کاری برای کارگران فنی و غیر فنی ایجاد شده و پس از تکمیل شدن ۲۰۰ هزار تن از مزایای آن مستفید می شوند.

قابل ذکر است که با تطبیق پروژه‌های مذکور ۱۰۰ هزار جریب زمین زراعتی آبیاری شده و ۶۰۰ خانواده به آب آشامیدنی صحی دسترسی خواهند یافت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۰:۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت بامیان دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با الحاج قاری گل حیدر شفق والی ولایت بامیان دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، والی ولایت بامیان در مورد پروژه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۴:۲۳
Background image

وزیر محترم احیا و انکشاف دهات با متنفذین و بزرگان قومی ولایت پکتیا دیدار کرد

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیا و انکشاف دهات، امروز در دفتر کار اش با متنفذین و بزرگان قومی گردیز مرکز ولایت‌ پکتیا دیدار نمود.

در این دیدار، متنفذین و بزرگان قومی گردیز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۴ - ۵:۴۱
Background image

سرک خامه واخان ولایت بدخشان تکمیل و به بهره‌ برداری سپرده شد

کار ساخت سرک خامه به طول (۱۲۱)کیلومتر از منطقه بروغیل ولسوالی واخان تا سرحد چین، به هزینه مجموعی (۳۶۵) میلیون افغانی که در دو فاز از سوی وزارت احیاء و انکشاف دهات تکمیل گردید، امروز طی. . .

BACK TO NEWS