​​​​​​​آغاز کار ساخت دو سرک به ارزش ۲۷۹ میلیون افغانی و ۳۲ باب مکتب در نورستان

content_manager
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۵/۱ - ۹:۱۸
نورستان

کار ساخت دو سرک از سوی وزارت احیا و انکشاف دهات توسط محمد همایون قیومی مشاور ارشد رییس جمهور و سرپرست وزارت مالیه، پوهنمل مجیب‌الرحمن کریمی وزیر احیا و انکشاف دهات، عبدالتواب بالاکرزی وزیر تحصیلات عالی و انجنیر محمد گل خلمی سرپرست وزارت انرژی و آب در ولایت نورستان افتتاح شد.
این دو پروژه شامل ساخت ۵۱۰ متر سرک کانکریتی از پارون الی ولسوالی کامدیش به ارزش نزدیک به ۸۰ میلیون افغانی و ساخت ۲۵.۸ کیلومتر سرک دیگر به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیون افغانی می‌شود.
همچنان وزیر احیا و انکشاف دهات و هیأت همراهش کار ساخت ۳۲ باب مکتب را از مجموع ۱۶۹ مکتبی که قرار است در نورستان ساخته شود، نیز افتتاح کردند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۴:۴۵
Background image

معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات به ولایت هلمند سفر نمود

 محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی، معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات و هیآت همراه شان در جریان سفر کاری خویش به ولایت هلمند، با رئیس احیاء و انکشاف دهات آن ولایت و کارمندان آن. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۱:۲۱
Background image

ورکشاپ آموزشی تطبیق پروژه‌ های سرک و پُل برای انجنیران مرکزی و ولایتی آغاز شد

ورکشاپ آموزشی تطبیق پروژه‌ های سرک‌ و پُل‌ برای انجنیران ریاست ‌های مرکزی و ولایتی وزارت احیاء و انکشاف دهات، امروز طی مراسمی توسط محترم مولوی شرف ‌الدین مسلم، معین پلان و پالیسی این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۴:۵۴
Background image

محترم وزیر احیا و انکشاف دهات با یکی از رهبران جهادی و قومی قوم ځدران ولایت پکتیا دیدار کرد

الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیا و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با الحاج عبدالرحمن ځدران، یکتن از رهبران جهادی و قومی قوم ځدران ولایت پکتیا دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، الحاج. . .

BACK TO NEWS